Fenerbahçe, başkent deplasmanında

Fenerbahçe, başkent deplasmanında

- Sarı-lacivertli ekip, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında yarın deplasmanda Osmanlıspor ile karşılaşacak


İSTANBUL (AA) - Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında yarın deplasmanda Osmanlıspor ile karşı karşıya gelecek.

Süper Lig'in ilk 3 haftasında 1 beraberlik, 2 yenilgi alarak tarihinin en kötü sezon başlangıcını yapan sarı-lacivertliler, ardından yaptığı iki karşılaşmadan da galibiyetle ayrıldı. Ligin 4. haftasında 5-1 kazandığı Kasımpaşa maçıyla çıkışa geçen sarı-lacivertli ekip, 5. haftada Gaziantepspor'u 2-1, UEFA Avrupa Ligi'nde ise Hollanda temsilcisi Feyenoord'u 1-0'lık skorlarla mağlup etti.

Son üç maçını da kazanarak taraftarının yüzünü güldüren Fenerbahçe, Osmanlıspor deplasmanından da galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Hafta içinde UEFA Avrupa Ligi'nde İsviçre 2. Futbol Ligi takımlarından Zürih'e yenilen Osmanlıspor, bu sezon resmi maçlardaki ilk mağlubiyetini alırken, Süper Lig'de henüz yenilgi yüzü görmedi.

Osmanlı Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçta hakem Mete Kalkavan düdük çalacak.


- Emenike 3 maçtır gol atıyor


Fenerbahçe'nin Osmanlıspor maçında gol yollarındaki en büyük kozu, son 3 karşılaşmada da gol bulan Emmanuel Emenike olacak.

Sezona UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön elemesinde Monaco ile yapılan iki maçta attığı 3 golle iyi bir başlangıç yapan Emenike, ardından çıktığı 5 müsabakada gol sevinci yaşayamadı. Ligin 4. haftasındaki Kasımpaşa maçında 1 kez fileleri havalandırarak suskunluğunu bozan 29 yaşındaki forvet, Gaziantepspor ve Feyenoord müsabakalarında da birer kez gol attı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :