Faydasıçok yeni sezondan umutlu!

Faydasıçok yeni sezondan umutlu!

Torku Konya Selçuk Kulüp Başkanı Hakan Faydasıçok, ligin bu sezon zorlu geçeceğini ancak buna rağmen hedeflerinin play-off olacağını söyledi.

Bütün Konya halkından sezon boyunca destek beklediklerini dile getiren Faydasıçok, “Bu sezon çok zor bir lig olacak. Hedefimiz keyif veren bir basketbol oynamak ve play-off’u oynamak. İyi kadro kurduğumuza inanıyorum. Konya’yı basketbolda en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Bu hafta içerisinde isim sponsorumuz Torku ve forma sponsorumuz Atiker ile sözleşme yenileyeceğiz. Sayın Recep Konuk ve Ömer Atiker’e vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

KOMBİNELER SATIŞA ÇIKIYOR

Kombine biletlerle ilgili çalışmaları bu hafta içerisinde tamamlayacaklarını belirten Başkan Faydasıçok, “Kombineler önümüzdeki haftadan itibaren belirleyeceğimiz merkezlerden satışa çıkacak. Kombineler öğrenci 50 ve sivil 75 lira olan satışa sunulacak. Kombine kartları makul fiyatta tuttuk. Tüm Konyalı basketbol severlerden bu noktada destek bekliyoruz. Sezon içindeki maç biletlerini ise MyBilet firması üzerinden yapacağız. Kendileri ile sözleşme imzaladık” açıklamasında bulundu. Faydasıçok,  sezon içinde, yeni yapılan 10 bin kişilik salonda büyük bir takımla maç oynamayı da düşündüklerini sözlerine ekledi. Spor Servisi