Fatih'te zabıtanın seyyar satıcıya müdahalesi

Fatih'te zabıtanın seyyar satıcıya müdahalesi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş, seyyar satıcı Ali Kıtmir ile telefonla görüşerek, geçmiş olsun dileğinde bulundu

İSTANBUL (AA) - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Fatih'te zabıtanın müdahale ettiği seyyar satıcı Ali Kıtmir ile telefonla görüşerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bir toplantı nedeniyle yurt dışında olan Topbaş, Fatih İlçesi Balat Mevkii Fener Sahili civarında 12 Ekim Çarşamba günü zabıta tarafından müdahale edilen Kıtmir ile telefonda görüştü.

Kıtmir'e geçmiş olsun dileklerini ileten Topbaş, zabıtalar tarafından sergilenen davranışı anlayamadığını vurgulayarak, belediyenin vatandaşa hizmet için bulunduğunu dile getirdi.

Satıcıdan helallik isteyen Topbaş, "Kusura bakmayın, hakkınızı helal edin, bazen böyle davranışlar da ortaya çıkabiliyor. Gereken idari işlem yapılacak ama üzücü bir tablo ortaya çıktı. Buna çok üzüldüm. Şu an görevim icabı Kolombiya'dayım. Oraya geldiğimde ziyaretinize de geleceğim. Geçmiş olsun diyorum ve şifa diliyorum. 76 bin çalışanımız var, maalesef bir çalışanımızın hatası belediyemizi, yönetimimizi etkiliyor. Allah'a emanet olun." diye konuştu.

Kıtmir de gösterdiği ilgiden dolayı Topbaş'a teşekkürlerini ileterek, "Allah sizden razı olsun, Allah size sıkıntı vermesin." dedi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :