Fatih Terim:Konya'nın desteğine alıştık

Fatih Terim:Konya'nın desteğine alıştık

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Konya taraftarını övdü ve "Konya'nın desteğine alıştık" dedi.

Emre Mor bizim yaramaz çocuğumuz. Evladımız gibi bizim. Herhangi bir sıkıntı yok. Pas alıp alamadım şeklinde konuştu. Yeri burası değil. Soyunma odasına gittim. Bir sıkıntı yok.

GALATASARAY'A AÇIK KAPI...

Galatasaray Kulübünün benim doğum günümü veya herhangi bir günümü hatırlaması - kutlaması kadar doğal birşey yok. Şimdiye kadar olmaması kişilerle alakalı bir durum. Maçtan sonra başka şeylere bakalım. Ben de duyuyorum. Dönelim bakalım. Neler oluyor.

BAZI OYUNCULAR TEKRAR ARAMIZA KATILACAK

Dışarıda bazı genç oyuncularımız da var. Olan - olmayan bazı değişimler olacak. Bazılarının sakatlığı olacak. Bazılarının hiç oynamadığı olacak. Kemik kadromuz var bizim. Burada olmayan arkadaşlarımız da var. Yakın zamanda onları kazandıracağız. Genç gibi oynayayan arkadaşlarımız da var Mehmet Topal gibi. Dışarıda bıraktığımız, takip ettiğimiz oyuncular var. Mücadelenin karşılığı bu. Kaybedebilirdik... Kazanabilirdik de. Onlar daha çok pozisyon buldular ama. Gerektiği zaman iyi oynadık. İyi mücadele ettik. İyi mücadele eden takım sözü vermiştim. Bu da beni mutlu etti.

HIRVATİSTAN DÜNYA YILDIZLARINDAN OLUŞUYOR

Sahadaki 11 ve dışarıdaki 12 Dünya yıldızı olan bir Hırvatistan ile oynadık. Oyuncularımızın büyük bir kısmı genç, deneyimsiz ama istekli. Ben mücadeleden ve alınan 1 puandan çok memnunum. Hırvatistan hocası şans demiş. Ama ben futboldan şans diye birşeye inanmam. 7.32'nin içine atacaksınız. Benim görüşüm 1 puan 3 puan alamadığınız durumda iyidir.

PENALTIDAN ÖNCE EL VARDI

Penaltıdan önce el var. Düzeltme var. Çarpma değil. Tabiki bizden fazla gol kaçırdılar. Onlar ev sahibi o kadar olacak.

ÇOK ÖNEMLİ BİR MAÇTI

İlk 3 maçımızdan bir tanesi çok önemliydi. Kaybetmeden devam ettik. Konya'daki Ukrayna ve sonraki İzlanda maçı çok önem kazandı. Buradan kaybetmeden çıkmak bize çok önemli bir avantaj getirecek. Konya'daki taraftarlarımız bize destek verecektir. Onların desteğine alıştık. Burada hata yapan - ayağı titreyen orada yapmayacak. Bu arada yeni oyuncular bulacak. Finlandiya ve Kosova'yı yabana atmamak lazım. İçerideki Ukrayna ve dışarıdaki Finlandiya maçı bizi yukarıya taşıyacak.

SHEVCHENKO ÇOK ÖNEMLİ TEKNİK ADAM OLACAK

Shevchenko çok büyük bir futbolcuydu. Çok yetenekli ve Dünya'nın en önemli futbolculardan bir tanesiydi. Çok da iyi bir teknik direktör olacak. Ukrayna Milli Takımının koçu olmak kolay değil. Onun yapısı buna müsait. Çok önemli bir teknik adam olacak. Bizim için grubu lider bitirecek demiş. İnşallah öyle olur. Enteresan bir maç olacak kendisini en iyi şekilde ağırlayacağız.

Kaynak: Sporvadisi.com

Etiketler :