Fatih Terim’den Seçil Erzan'a tazminat davası

Fatih Terim’den Seçil Erzan'a tazminat davası

Fatih Terim'in avukatları, Seçil Erzan davasıyla ilgili yazılı açıklama yaptı: "Asılsız yorumlar yapıldı."

Fatih Terim'in avukatları, İstanbul'da devam eden Seçil Erzan davası hakkında yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, Fatih Terim'in adının bu davada anılmasına rağmen dava taraflarından olmadığı belirtildi. Yapılan açıklamada, Terim adına maddi ve manevi tazminat davalarının açıldığı vurgulandı.

İddialara göre, yüksek kâr vaadiyle birçok kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan'ın davası, kamuoyunun yakından takip ettiği bir konu haline gelmişti. Ancak Fatih Terim'in avukatları, müvekkilinin bu dava ile doğrudan bir ilişkisi olmadığını belirtti.

Açıklamada, İstanbul Tüketici Mahkemeleri nezdinde maddi tazminat davası ile İstanbul Asliye Hukuk Mahkemeleri nezdinde manevi tazminat davasının açıldığı ifade edildi. Müvekkilinin, kendisine zarar verenler hakkında suç duyurusunda bulunduğu ve şikayetçi olduğu da belirtildi.

Fatih Terim'in avukatları, müvekkilinin adli süreçlere olan saygısı ve masuniyetin önemini vurgulayarak, bu süreçte gerekli açıklamaları zamanı geldiğinde yapacaklarını belirtti. Ayrıca, hukukun izin verdiği ölçü ve zamanlarda kamuoyunu bilgilendireceklerini ifade ettiler.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.