Falezlerden dördüncü kez kurtarıldı

Falezlerden dördüncü kez kurtarıldı

Antalya'da falezlerden denize girmek isterken düşerek kayalıklara sıkışan kişiyi, itfaiye ekipleri kurtardı- Aynı kişinin dördüncü kez falezlerden düştüğü belirlendi

ANTALYA (AA) - Antalya'da falezlerden dördüncü kez düştüğü belirtilen kişi, sıkıştığı kayalıklardan itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Gençlik Mahallesi, Karaalioğlu Parkı'nda denize girmek amacıyla falezlerin altındaki kayalıklara inmek isteyen 30 yaşındaki Emre Uğur, dengesini kaybederek düştü. Yaklaşık 5 metre yuvarlanan Uğur, kayalıklara sıkıştı. Bu sırada parkta yürüyüş yapan vatandaşlar, sıkıştığı yerden çıkamayan Uğur'un yardım çağrılarını duyarak polise ve itfaiye ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri Uğur'u sıkıştığı yerden çıkartarak sedye ile denize yakın olan kayalıkların üzerine götürdü. Bu sırada deniz polisi bot ile kayalıklara yanaşarak yaralı Uğur'u bota aldı.

Kaleiçi Yat Limanına getirilen Uğur, burada hazır bekleyen ambulansa alınarak Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Uğur'un sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Öte yandan, Uğur'un itfaiye ekiplerinin kayıtlarına göre dördüncü kez falezlerden düştüğü belirtildi. Uğur'un işsiz olduğu, balık tutmak ve yüzmek için sürekli kayalıklara çıktığı öğrenildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :