Falcao, Konyaspor maçında olacak mı?

Falcao, Konyaspor maçında olacak mı?

Süper Lig'de yeni sezonun ilk haftasında deplasmanda karşılaştığı Denizlispor'a 2-0 mağlup olarak kötü bir başlangıç yapan Galatasaray, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Süper Lig'de yeni sezonun ilk haftasında deplasmanda karşılaştığı Denizlispor'a 2-0 mağlup olarak kötü bir başlangıç yapan Galatasaray, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Bu sezon ilk kez taraftarının önüne çıkacak olan sarı-kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim, Konyaspor maçında sahaya süreceği 11'i kafasında belirledi.

YETİŞİRSA 2. YARIDA OYNAYACAK

Denizlispor maçında saha çıkan 11'de üç değişiklik birden yapacak olan sarı-kırmızılılarda yeni transfer Steven Nzonzi Konyaspor maçında sahada olacak. Cuma günü sözleşme imzalaması beklenen Radamel Falcao'nun ise Konyaspor karısında forma şansı bulup bulamayacağı ise merak konusu oldu. Yıldız futbolcunun transferinin bitmesi halinde Terim'in Falcao'yu maçın ikinci yarısında şans vereceği öğrenildi.

YİNE 11 YABANCIYLA MI ÇIKACAK?

İstanbul basınında yer alan haberlere göre; Fatih Terim’in Konyaspor maçına Muslera, Nagatomo, Donk, Luyindama, Linnes, Seri, Nzonzi, Belhanda, Feghouli, Babel, Diagne 11’iyle çıkması bekleniyor. Terim bu 11’le sahaya çıkarsa yerli oyuncu ilk 11’de olmayacak. Sarı-kırmızılılar 14 Ekim 2017 tarihinde Konyaspor’la oynana maçta sahaya 11 yabancıyla çıkarak Türk spor tarihinde bir ilki gerçekleştirmişti. 

Etiketler :