Fadıloğlu, ailelerin talepleri dinledi

Fadıloğlu, ailelerin talepleri dinledi

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, gerçekleştirdiği ziyaretler çerçevesinde engelli ve hasta vatandaşları evlerinde ziyaret ederek, geçmiş...

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, gerçekleştirdiği ziyaretler çerçevesinde engelli ve hasta vatandaşları evlerinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Ailelerle sohbet eden Fadıloğlu, ailelerin taleplerini dinledi.

Neredeyse her gün çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, son olarak Mevlana Mahallesi'nde ikamet eden doğuştan bedensel engelli Songül Aşkar ve kendisi gibi yine doğuştan engelli kız kardeşi Hülya Aşkar'ı ziyaret etti. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, her iki kız kardeşe ve ailesine "geçmiş olsun" dileklerinde bulundu. Sağlık durumları hakkında aileden bilgi alan Başkan Fadıloğlu, Aşkar ailesinin istek ve sıkıntılarını da dinledi.

Sohbet ortamında geçen ziyaretin ardından Başkan Fadıloğlu, ikinci ziyaretini Yunus Emre Mahallesi'nde ikamet eden ve 7 yaşında geçirdiği bir rahatsızlıktan dolayı engelli kalan Mehmet Korkmaz ve ayağından rahatsızlığı bulunan babası Sadık Korkmaz'ı ziyaret etti. Sadık Korkmaz ve ailesine "geçmiş olsun" dileklerinde bulunan Başkan Fadıloğlu, Sadık Korkmaz'ın sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Ailenin istek ve sıkıntılarını da dinleyen Başkan Fadıloğlu, sorunların giderilmesi adına ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.

Başkan Fadıloğlu daha sonra Boyno Mahallesi'nde ikamet eden ve beyin tümöründen dolayı geçirdiği ameliyat sonrası denge kaybı nedeniyle yürüme engelli olan Hüseyin Gülyaprağı evinde ziyaret etti. Hüseyin Gülyaprağı ve ailesine de "geçmiş olsun" dileklerinde bulunan Başkan Fadıloğlu, Hüseyin Gülyaprağı'n sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

"Bizleri evlerinde misafir ettikleri için Hüseyin Amcamıza ediyorum"

Hüseyin Gülyaprağı'n evinde konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, "Bugünkü ev ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Şimdi de Hüseyin amcamızın yanındayız. Hüseyin amcamız, yaklaşık 5 yıl önce beyinde tümör ameliyatı olmuş, yeniden nüksedince tekrar ameliyata girmesi söz konusu olmuş. Birkaç gün içerisinde yeni bir ameliyat olacak. Rabbim, şifasını versin. Bu konuda öncelikle evlatlarına teşekkür ediyorum. Babalarıyla birebir ilgileniyor olmaları, gerçekten bizim Türk toplumunun aile yapısındaki sağlamlığı gösteriyor. Oğlunun, kendisinin rahatsız olmasına rağmen kendi rahatsızlığını bırakıp babasıyla ilgilenmesi takdire şayandır. Bu hassasiyetinden dolayı ben Ahmet kardeşimize teşekkür ediyorum. Onun da bazı rahatsızlıkları varmış, daha önce bir operasyon geçirmiş. Ona da dua edelim, Rabbim şifasını versin. İnşallah en kısa sürede o da bir an önce sağlığına kavuşur. Ben, bugün bizleri evlerinde misafir ettikleri için Hüseyin amcamıza ve ailesine teşekkür ediyorum" dedi.

"Allah, hiçbir zaman devletimizi başımızdan eksik etmesin"

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Hüseyin Gülyaprağı'ın oğlu Ahmet Gülyaprağı, "Sağ olsun bugün Başkanımız bizleri ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Başkanımızın bu ziyareti bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Başkanımız, her zaman bizlerin yanında, her türlü sıkıntılarımızı gidermek adına elinden gelen gayreti gösteriyor. Allah, hiçbir zaman devletimizi başımızdan eksik etmesin" ifadelerini kullandı.

Fadıloğlu, ailelerin talepleri dinledi

Fadıloğlu, ailelerin talepleri dinledi

Fadıloğlu, ailelerin talepleri dinledi

Fadıloğlu, ailelerin talepleri dinledi

Fadıloğlu, ailelerin talepleri dinledi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.