Eze nasıl elden çıkarılacak?

Eze nasıl elden çıkarılacak?

Malick Evouna ve İmoh Ezekiel’den kurtulan yeşil-beyazlılar, Patrick Eze’den kurtulmanın yollarını arayacak. Eze’nin 2020’ye kadar sözleşmesi bulunuyor

Atiker Konyaspor’un yeni sezonda transferi sıkıntılı oyuncularına başında Patrick Friday Eze geliyor. Sezon başında Malick Evouna, İmoh Ezekiel’le birlikte forvet hattına transfer edilen 3 Afrikalıdan biri olan Eze, diğer oyuncularla birlikte hayal kırıklığı oluşturmuştu.  Devre arasında 3 oyuncudan da kurtulmak isteyen yeşil-beyazlılar Nijeryalı Imoh Ezekiel’in sözleşmesini feshetmişti. Gabonlu santraforun da sözleşmesi bitti. Yeşil-beyazlılar, 3 oyuncudan 2’sinden kurtulurken Patrick Eze elde kalan isim oldu.  Eze geçtiğimiz sezon yeşil-beyazlı formayla 2 gol kaydedebildi.

2020’YE KADAR SÖZLEŞMESİ VAR!

Devre arası kiralandığı 1. Lig ekibi Denizlispor’da da son derece başarısız bir performans ortaya koyan 25 yaşındaki Nijeryalının yeşil-beyazlılarla 2020’ye kadar sözleşmesi bulunuyor. Takıma kazandırılması adına hiç de ümitvar bir performans ortaya koyamayan Nijeryalı’yla yönetimini görüşeceği öğrenildi. Eze’yle karşılıklı anlaşarak ve en az zararla yollarını ayırmayı hedefleyen yeşil-beyazlı yönetim bunda başarılı olamazsa son çare olarak  yine kiralık olarak başka takıma gönderilme alternatifi üzerinde duracak. Eto’o, Jahovic ve Yatabare’li forvet hattında değil görev yapmak yedek kulübesine girmesi bile söz konusu olmayan Eze’nin Konyaspor’daki geleceği önümüzdeki günlerde belli olacak.