EYT kararı sonrası 6'lı masada son durum! Sosyal medyada videolu gönderme olay oldu

EYT kararı sonrası 6'lı masada son durum! Sosyal medyada videolu gönderme olay oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın EYT açıklaması sonrası, 6'lı masaya gönderme amacıyla sosyal medyada yayılan bir video, kısa sürede en çok paylaşılanlar arasında yerini aldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan EYT düzenlemesinin detaylarını nihayet açıkladı. Yıllardır tartışılan konu hakkındaki açıklamalarını Beştepe'de kameraların karşısına geçerek yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaş sınırı olmayacağını, emeklilik şartlarını sağlayan herkesin emekli olabileceğini duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "2 milyon 250 bin vatandaşımız emekli olma hakkına ulaşıyor. Yaş sınırı uygulanmayacaktır. Mali çalışmaları da yaptık. Hemen emekli olmayı tercih etmeyecekler için ayrı bir geçiş hazırlıyoruz" dedi.

6'LI MASA DAĞILDI VİDEOSU SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması sonrası, Millet İttifakı'nın oluşturduğu 6'lı masaya gönderme amacıyla sosyal medyada yayına verilen bir video, kısa sürede en çok paylaşılanlar arasında girdi.

Videoda bir Arap televizyonunda politikacı oldukları tahmin edilen konukların tartışması kavgaya dönüşüyor. Konukların çekiştirdikleri masayı paramparça ettiği o anlar, sosyal medya kullanıcılarının paylaşımlarına yansıdı.

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan ise videoyu, "6’lı Masada son durum.." notuyla paylaştı.

savci-sayan.jpg6limasa.jpg6limasa-eyt.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.