EYAD Yöneticileri Konya’da bir araya geldi

EYAD Yöneticileri Konya’da bir araya geldi

Erdemli Yöneticiler Akademisi ve Medeniyet Tasavvuru Gençliği Genel Merkez yönetim kurulu ve il teşkilatları, 5. İstişare toplantısı için Konya’da bir araya geldi.

Erdemli Yöneticiler Akademisi ve Medeniyet Tasavvuru Gençliği Genel Merkez yönetim kurulu ve il teşkilatları,Konya'da bir araya geldi. Akademinin faaliyetleri ve gelecek dönemde yapılacak etkinliklerin görüşüldüğü istişare toplantısında gelecek nesillerin inşası için yapılması gerekenler masaya yatırıldı, görüş ve fikirler paylaşıldı, önemli kararlar alındı.

Toplantının ardından Eyad Genel Başkanı Halil Etyemez ile akademi yöneticileri, Konya Valisi Sayın Yakup Canbolat’ı makamında ziyaret etti. Konya’nın medeniyetimizin önemli merkezlerinden biri olduğunu belirten Canbolat, Erdemli Yöneticiler Akademisi yöneticilerini Konya’da misafir etmekten büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti.

eyad-yoneticileri-konya’da-bir-araya-geldi--(1).jpg

Eyad Genel Başkanı Etyemez ise, medeniyetimizin temel kodlarıyla donatılmış yöneticilerimizin önemli bir sorumluluğu yüklendiğini, bu anlamda Erdemli Yöneticiler Akademisinin insan yetiştirmeye yönelik faaliyetlerinin son derece hassas ve önemli olduğunu belirtti.iha