EXPO için otelcilerden tanıtım desteği

EXPO için otelcilerden tanıtım desteği

EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreterliği tarafından, otel işletme sahiplerine mektup yazılarak, EXPO'nun tanıtımı için destek istendi- Genel Sekreter Suiçmez:- "EXPO 2016 Antalya, kurulduğu alan, boyutları, yatırım miktarı ve ziyaretçi sayısıyla dünyan

ANTALYA (AA) - EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Haşmet Suiçmez, otel işletme sahiplerine mektup yazarak, EXPO'nun tanıtımı için destek istediğini bildirdi.

Suiçmez, yazılı açıklamada, 23 Nisan 2016'da açılacak EXPO için otelcilere mektup yazarak, tanıtıma katkı sağlanması için destek istediğini belirtti. Bazı otellerin mektuba olumlu yanıt vererek, tanıtımlara başladığını ifade eden Suiçmez, bin 121 dönümlük alanda "Çiçek ve çocuk" teması ve "Gelecek nesiller için yeşil bir dünya" sloganıyla yola çıktıklarını hatırlattı.

Dünyanın dört bir yanından gelenlerin, kültürlerini iç ve dış mekanlarda sergileyeceğini ifade eden Suiçmez, otel işletmelerine sunduğu mektubunda EXPO için yapılan çalışmaları ve 20 binin üzerinde etkinlik gerçekleştirileceğini belirttiğini kaydetti.

Otel yöneticilerinden, resepsiyon karşılamalarında tanıtım filmlerinin oynatılmasını, odalarda bulunan televizyonlarda açılış ekranı olarak EXPO 2016 Antalya tanıtım filminin kullanılmasını talep eden Suiçmez, animasyon ekiplerinin de EXPO konusunda bilgilendirileceğini belirtti.

Suiçmez, "EXPO 2016 Antalya, kurulduğu alan, boyutları, yatırım miktarı ve ziyaretçi sayısıyla dünyanın en büyük ve prestijli organizasyonu" ifadesini kullandı.

- Oteller, tanıtımlara başladı

Bu arada, Suiçmez'in mektubuna olumlu yanıt veren bazı otellerde sinevizyon gösterisi yapılarak, EXPO 2016'nın tanıtımı gerçekleştirildi.

Animasyon ekipleri de havuzlarda gösteri sırasında yerli ve yabancı turistlere EXPO 2016 Antalya Projesi hakkında bilgi vererek, "EXPO'yu destekliyorum" yazılı rozet ve tanıtıcı broşürler dağıttı.

Bir otelin genel müdürü Derya Billur da EXPO 2016 Antalya'nın Türk ekonomisi ve ülkenin tanıtımı için önemli olduğunu, projenin otellerin doluluğuna direkt etki edeceğini bildirdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı