Evlenecekler! Yeni sezonda en ucuz gelinlik 15 bin TL

Evlenecekler! Yeni sezonda en ucuz gelinlik 15 bin TL

Gelinlik tasarımcısı Bahar Demir, gelinliklere olan artan ilgi ve 2024 gelinlik trendleri hakkında konuştu. İşçiliğin yoğunluğuna göre fiyatların değiştiğini belirten Demir, her bütçeye uygun modeller sunduklarını vurguladı.

Gelinlik sektöründe 21 yıldır hizmet veren deneyimli tasarımcı Bahar Demir, düğün sezonunun yaklaşmasıyla birlikte artan talepten bahsediyor. Gelinliklerin fiyatlarının 15 bin TL'den başladığına dikkat çeken Demir, bu sezonun çok kusursuz geçeceğini öngörüyor.

Evlenecekler! Yeni sezonda en ucuz gelinlik 15 bin TL

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte iş yoğunluğunun arttığını belirten Demir, 2024 yılında gelinliklerde tek bir trendin olmadığına değiniyor. Her bütçeye uygun gelinlikler üretmeyi amaçladıklarını ifade eden Demir, sade gelinliklerden gösterişli prenses modellerine kadar geniş bir yelpazede seçenek sunduklarını belirtiyor.

Gelinliklerin genç kızların hayallerinde önemli bir yer tuttuğunu vurgulayan Demir, bu hayalin gerçekleşmesinin kendileri için büyük bir mutluluk kaynağı olduğunu dile getiriyor. İşçiliğin yoğunluğuna göre üretim sürecinin 3 gün ila 1 ay arasında değiştiğini söyleyen Demir, fiyatların da bu süreç ve kullanılan malzemelere göre değişkenlik gösterdiğini belirtiyor.

Evlenecekler! Yeni sezonda en ucuz gelinlik 15 bin TL

2024 yılının gelinlik trendleri hakkında da bilgi veren Demir, A kesim prenses gelinliklerinden saten gelinliklere, godeli ve pileli modellerden Helen tarzı ağ kesimlere kadar çeşitli seçeneklerin olduğunu aktarıyor. Müşterileri fiziklerine uygun olan modeller konusunda yönlendirdiklerini ve son kararı müşterilere bıraktıklarını ifade ediyor.

Son olarak, 21 yıldır bu sektörde hizmet vermenin keyfini süren Demir, tasarım yaparken kendini bir ressam gibi hissettiğini belirtiyor. Emeklerinin karşılığını, tasarımlarını gerçekleştirdiklerinde aldığını sözlerine ekliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.