Evlendikten 25 yıl sonra gelinlik ve damatlık giydiler

Evlendikten 25 yıl sonra gelinlik ve damatlık giydiler

Bodrum'da, gelinlik ve damatlık giyme hayallerini evlendikten 25 yıl sonra gerçekleştiren çift, düğünlerini evlilik yıl dönümlerinde 20 ve 23 yaşlarındaki kızlarıyla yaptı

MUĞLA (AA) - Muğla'nın Bodrum ilçesinde Gökmen çifti, gelinlik ve damatlık giyme hayallerini, kızlarının da katıldığı düğünle 25 yıl sonra gerçekleştirdi.

Eskişehir'de tanışıp evlenen Çetin-Dilek Gökmen çifti, çeşitli nedenlerle o dönem gelinlik ve damatlık giyemedi. Evliliklerinde iki çocukları olan çift gelinlik ve damatlık giyme hayallerine ancak 25 yıl sonra kavuştu. Bodrum ilçesindeki bir eğlence merkezinde düzenlenen düğüne, çiftin kızları, yakınları ve arkadaşları katıldı.

Mutluluğu gözlerinden okunan 42 yaşındaki Dilek Gökmen, gazetecilere yaptığı açıklamada, evlendikten uzun zaman sonra gelinlik giymenin heyecanını yaşadığını dile getirdi.

Evlendiği dönemde eşinin askere gidişi ve başka bazı nedenlerle gelinlik giyemediğini belirten Gökmen, "25 yıl sonra gelinlik giydiğim için çok mutluyum. Nikah yapmıştık ancak düğünü sonra yapalım demiştik ve kalmıştı. Kısmet bugüneymiş. Bütün gelenekleri yerine getirerek evlendik. Bana bu mutluluğu yaşatan eşime teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Damat 46 yaşındaki Çetin Gökmen de eşine verdiği sözü yerine getirdiği için mutlu olduğunu ifade etti.

Düğünü evlilik yıl dönümlerine denk getirdiklerini vurgulayan Gökmen, "İki kızım var. Onların da düğünümüzü görmesi bizi çok mutlu etti. Sadece düğün yapmadık, kız isteme, kına gecesi adetlerini de yerine getirdik. Bizim için çok güzel bir anı oldu." dedi.

- "Çok garip duygu yaşadık"

Kız isteme merasiminde babasına annesini istediğini söyleyen 20 yaşındaki Didem Gökmen de "Çok garip bir duygu yaşadık ancak çok mutlu olduk. Eğlenceli ve güzel bir anı oldu. Dün de kına gecesi yapıldı. İnsanın annesi ve babasının düğününe şahit olması çok tuhaf." şeklinde konuştu.

Çiftin 23 yaşındaki kızları Tuğçe Gökmen de onlara layık bir evlat olmaya çalıştıklarını söyledi.

Düğün töreninde canlı müzik eşliğinde eğlenen çifte çocukları, yakınları ve arkadaşları eşlik etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :