Evkur Yeni Malatyaspor  Sportif Direktörü Ravcı:

Evkur Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ravcı:

"Önümüzde zorlu bir Bandırmaspor maçı bulunuyor. Ligde kalabilmek için onların da şiddetle puana ihtiyacı var. İki takım adına da zor bir karşılaşma olacak. Kazanan taraf olmak istiyoruz"

MALATYA (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı, deplasmanda karşılaşacakları Bandırmaspor maçından galip gelen taraf olmak istediklerini söyledi.

Ravcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta oynadıkları Göztepe karşılaşmasının kendileri açısından çok önemli olduğunu belirtti.

Maçın başından son dakikasına iyi bir oyun sahaya sürdüklerini ve 3 puanı kazandıklarını hatırlatan Ravcı, taraftarların bu maçta takımın itici gücü olduğunu, verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiğini ifade etti.

Takımın kötü gidişatına dur dediklerini ve hafta içi Bandırmaspor'a konuk olacaklarını aktaran Ali Ravcı, zorlu bir karşılaşmanın kendilerini beklediğini dile getirdi.

Deplasmandan galip olarak dönmek istediklerini kaydeden Ravcı, şunları kaydetti:

"Önümüzde zorlu bir Bandırmaspor maçı bulunuyor. Ligde kalabilmek için onların da şiddetle puana ihtiyacı var. İki takım adına da zor bir karşılaşma olacak. Kazanan taraf olmak istiyoruz. Çalışmalarımızı o yönde sürdürdük. İyi oyunumuzu ve mücadelemizi sahaya yansıtabilirsek galip geleceğimizi umuyorum. Bandırma deplasmanına kesinlikle galibiyet için gidiyoruz Haftalar kısaldıkça ister istemez tansiyon ve stres de artıyor. Oyuncularımızın birlik ve beraberliğiyle bu durumu pozitif yöne çevirip şampiyonluğu bu kentte getirmek istiyoruz."


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :