Evine el konulan  FETÖ'nün morali fena bozuldu!

Evine el konulan FETÖ'nün morali fena bozuldu!

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in son konuşmasında umudunun hayli tükendiği ve köyündeki evine devlet tarafından el konulmasının moralini bozduğu ortaya çıktı.


FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in Erzurum’un Pasinler ilçesine bağlı doğduğu eski adı Korucuk yeni adıyla Şehit Burak Karakoç Mahallesindeki evi Hazine'ye devredildi.

20170725aw131808_03[1].jpg

 

Türkiye Gazetesi yazarı Fuat Uğur, yazısında FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in son konuşmasına dikkat çekti.
Yazıda, FETÖ elebaşının son konuşmasında umudunun hayli tüketmiş olduğu belirtilerek, şöyle denildi:
“FETÖ elebaşı son konuşmasında umudunu hayli tüketmiş görünüyor. Bu umutsuzluğunun nedenini de konuşmanın ortalarında anlıyoruz.
Doğup büyüdüğü ve daha sonra restore ettirdiği Erzurum’un Korucuk köyündeki evine el konulmasını “Benim yerimde hadi siz olun sabredin” diye anlatıyor. Ona göre böyle şeyleri ne Ramses, ne Sezar, ne de Hitler yapmıştı. Burada “Bakın Lenin yapmış olabilir” diyor.
27 Mayıs darbesinde, 12 Mart darbesinde ve 12 Eylül darbesinde bile böyle şeyler yapılmadığını, hapse düşseler bile fiske-tokat vurulmadığını, en azından yemek verdiklerini de ekliyor.
Ümit Akdemir, FETÖ’cülerin zamanında Korucuk köyünde arsalar alıp tesisler yaptırdıklarını anlatıyor. Bir yurt yapılmış. Sonra Fetullah’ın 3. sınıfa kadar okuduğu okulu da devletten alıp şakirtlerin yetişmesi için bir eğitim yerine dönüştürmüşler.
Tüm bu tesisler Gülen Eğitim ve Araştırma Vakfına devrediliyor. O vakitler cemaatin içinde olan Ümit de Erzurumlu olduğundan o vakfın müdürlüğüne getiriliyor. Ümit daha evvel de anlattığım üzere 2011 yılından itibaren arıza vermeye başlayınca yavaş yavaş tecrit ediliyor, en sonunda o da 2012’nin sonuna doğru tamamen kopuyor
.” İHA

 

20170725aw131808_01.jpg

İşte Fetullah Gülen'in hazineye devredilen evi.. Girişine Türk Bayrağı asıldı..