Ev hanımı sporcudan Türkiye ikinciliği

Ev hanımı sporcudan Türkiye ikinciliği

Mersin'de yaşayan 2 çocuk annesi 27 yaşındaki Melek Özlem Şahin, 12 yıl aradan sonra başladığı muay thai alanında Türkiye ikinciliği elde ettiği- Melek Özlem Şahin: "Ev hanımlarının da spor yaparak başarılı olacağını gösterdim. Şu anda hem ev hanımı hem d

MERSİN (AA) – Mersin'in Erdemli ilçesinde yaşayan 2 çocuk annesi 27 yaşındaki ev hanımı Melek Özlem Şahin, 12 yıl aradan sonra başladığı muay thai alanında katıldığı şampiyonada Türkiye ikincisi oldu.

Aydın'da düzenlenen Türkiye Muay Thai Şampiyonası'nda artı 75 kiloda ikinci olan Şahin, eşi ve çocuğuyla Erdemli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Adem Kılıç'ı ziyaret etti.

Şahin, ziyarette yaptığı konuşmada, çok sevdiği spordan 12 yıl önce çeşitli nedenlerden ötürü ayrı kaldığını belirterek, daha sonra evlenip iki çocuk sahibi olduğunu söyledi.

Ev hanımlığına alıştığını ancak kendisini daha önce çalıştıran antrenörü Teslime Çelik'in teşvik etmesiyle yeniden spora başladığını bildiren Şahin, şöyle konuştu:

"Antrenörüm 'senin gibi sporu seven bir kişi evde bir köşede oturmamalı, eski günlerdeki gibi yine başarır, şampiyon olursun ve diğer ev hanımlarına da örnek bir kişi olursun' dedi. 'Hadi antrenmanlara başlıyoruz, sen başarırsın' diyerek beni motive etti ve yeniden çalışmaya başladım. Hocamın ve eşimin de desteğiyle maçlara 20 gün kala sıkı çalışmaya başladım. Aydın'da düzenlenen şampiyonada kendi sıkletim olan artı 75 kiloya 6 sporcu katıldı. Müsabakalarda Türkiye ikincisi oldum. 12 yıl önce sporu bırakmadan önce de Türkiye ve uluslararası müsabakalarda derecelerim vardı. Ev hanımlarının da spor yaparak başarılı olacağını gösterdim. Şu anda hem ev hanımı hem de sporcuyum."

Erdemli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Adem Kılıç ise başarılı sporcuyu kutlayarak, "Spor yapmanın yaşı, zamanı olmaz. Bunun kanıtı Melek Özlem Şahin kardeşimiz. 12 yıl ara verdiği spora dönerek muhteşem bir başarıya imza attı. Bundan sonra kendisini milli takımda görmek istiyoruz" dedi.

Ev hanımı sporcudan Türkiye ikinciliği

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :