Etyemez’den kutlama

Etyemez’den kutlama

Halil Etyemez, “Milletimiz, esaret altına girmeyeceğini, ayağına pranga vurulamayacağını, milli iradenin tutsak edilemeyeceğini 23 Nisan 1920'de tüm dünyaya göstermiştir” dedi.

Ak Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle açıklama yaptı. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) kuruluşunun 98’inci yıl dönümü, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Halil Etyemez, “Aziz milletimizin bayrağımız, vatanımız, ezanımız için düşmanlara karşı verdiği şanlı mücadelesi ile kurulan TBMM’nin kuruluşunun 98’inci yıl dönümü, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Milletimiz, esaret altına girmeyeceğini, ayağına pranga vurulamayacağını, milli iradenin tutsak edilemeyeceğini 23 Nisan 1920'de tüm dünyaya göstermiştir” diye konuştu.

15 Temmuz hain darbe ve işgal girişiminde de demokrasiye inanan milletvekilleri ve milletin, haince bombalanmasına rağmen meclisi terk etmeyerek milli iradeye sahip çıktığına dikkat çeken Etyemez, “Bu güne kadar olduğu gibi, bundan sonra da milletimiz göğsündeki imanıyla hainlere asla geçit vermeyecek, Ulusal Egemenlik payidar olacaktır. Cumhurbaşkanımız, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde 24 Haziran'da yapılacak seçimlerle gazi meclisimiz gücüne güç katacak, aziz milletimiz ve geleceğimiz olan çocuklarımız için tüm gücüyle çalışacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı bir kez daha kutluyor, ülkemiz ve milletimiz için canını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” şeklinde konuştu.