Etyemez, AK Parti İlçe Danışma Toplantılarına katıldı

Etyemez, AK Parti İlçe Danışma Toplantılarına katıldı

AK Parti Akören, Güneysınır ve Çumra İlçe Danışma Meclisi toplantılarında konuşan AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, “AK Parti, kurulduğumuz günden beri girdiği tüm seçimleri kazanan partinin adıdır" dedi

 

 

AK Parti Akören, Güneysınır ve Çumra 72. İlçe Danışma Meclisi toplantıları yapıldı. Toplantılara AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Mehmet Munlafalıoğlu, İl Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Ay, Mustafa Gürbüz ve Mehmet Özkafa, ilçe başkanları ve ilçe teşkilatları katıldı. Toplantılarda teşkilat çalışmaları ve hedefler değerlendirildi.

CUMHURBAŞKANIMIZIN LİDERLİĞİNDE YENİ ZAFERLERE KOŞACAĞIZ

AK Parti’nin milletin partisi olduğunu belirten Milletvekili Halil Etyemez, AK Parti’nin milletle birlikte yoluna devam ettiğini söyledi. AK Parti’nin Türk siyasi hayatının tartışmasız en başarılı partisi olduğunu kaydeden Milletvekili Etyemez, “AK Parti, kurulduğu 2001 yılından bugüne girdiği tüm seçimleri kazanan partinin adıdır. AK Parti, halka tepeden bakanların yeri değildir. AK Parti milletimizden aldığı güçle, millet için, ümmet için, tüm mazlum ve mağdurlar için çalışan partidir. Bizim başarımız burada yatmaktadır. Konya’mız başta olmak üzere 31 Mart seçimlerinde de büyük bir başarı elde ettik. Yerel seçimlerden en çok oyu alarak ayrılan AK Parti’dir. Konya olarak büyükşehirler arasında en fazla oy oranıyla lideriz. Konya’mızın da aralarında bulunduğu 30 Büyükşehir’in 15'ini, 51 ilin 24'ünü, 911 ilçenin 511'ini biz aldık. Ülkemizdeki bin 389 belde, ilçe, il ve büyükşehir belediyesinden 775’ini kazandık. Bundan sonra da durmayacağız. Davamıza gönül veren değerli teşkilat mensuplarımızla, milletimizle omuz omuza yürümeye devam edecek, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülkemize ve milletimize hizmet için yeni zaferlere koşacağız. 4 yıllık seçimsiz dönemde ülkemizi 2023 hedeflerine ulaştırmak, 2053 ve 2071 vizyonuna hazırlanmak için var gücümüzle çalışacağız. AK Parti'mizi illerimizde ve ilçelerimizde zirveye çıkaran, davamız için hasbi şekilde koşturmuş ve koşturan tüm teşkilat mensuplarımıza şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

S-400’LERİ ALMAMIZ GÜCÜMÜZÜN GÖSTERGESİ

AK Parti’nin bugünlere kolay gelmediğini bildiren Halil Etyemez, ülke, millet ve parti olarak çok sayıda engellemeyle karşılaştıklarını hatırlattı. Etyemez, “Biz ülkemizi kalkındırmaya çalışırken emperyalist güçler ve içimizdeki taşeronları boş durmadı. Ülkemizi karıştırmak, milletimize hizmeti engellemek istediler. 27 Nisan e-muhtıra, 7 Şubat MİT kumpası, Gezi kalkışması, 7-8 Ekim Kobani olayları, 17-25 Aralık yargı-emniyet darbesi ile ülkemizi, Cumhurbaşkanımızı ve partimizi hedef aldılar. En son ise 15 Temmuz’da FETÖ eliyle devletimizi yıkmak, ülkemizi işgal etmek istediler. Çok şükür milletimizin desteğiyle tüm saldırıları bertaraf ettik. Şimdi ise ekonomi üzerinden yükleniyorlar. Ama yılmayacağız, şer odaklarının oyunlarını bozmaya, ülkemizi büyütmeye devam edeceğiz. Yüzde 70’e varan yerli ve milli savunma sanayimizle terör örgütlerini inlerinde vurmayı sürdüreceğiz. S-400’leri alamazsınız dediler, aldık. S-400 teslimatında ilk bölüm tamamlandı. İşte bu, dik duruşumuzun ve ülkemizin gücünün göstergesidir. Şimdi de F-35 alamazsın diyorlar. F-35’leri de alacağız. Çünkü projenin ortağı ülkeyiz.” diye konuştu.

ÇİFTÇİLERİMİZ KAZANACAK, TÜRKİYE KAZANACAK

Tarımda çiftçilere verilen desteklere değinen Etyemez, “Tarımı stratejik bir sektör olarak görüyoruz. Çünkü tarım demek, yaşam demektir. Bu bilinçle hareket ederek çiftçilerimizin üretimine destek veriyoruz. Bilindiği gibi ülkemizin ilk yerli üretim elektrikli traktörünün tanıtımı ve deneme sürüşü Cumhurbaşkanımız Erdoğan tarafından gerçekleştirildi. Çiftçilerimize en büyük destek şüphesiz elektrikli traktörün seri üretime geçmesi olacaktır. 2002-2018 yılları arasında Akörenli çiftçilerimize toplam 51 milyon 584 bin 119 lira, Güneysınırlı çiftçilerimize 58 milyon 479 bin 398 lira, Çumralı çiftçilerimize ise tam 746 milyon 706 bin 78 lira destek verdik. Desteklerimiz devam edecek. Çiftçimiz kazanacak, Türkiye kazanacak.” şeklinde konuştu.  Toplantılar, soru cevap bölümüyle sona erdi.