ETU Triatlon Avrupa Kupası, İstanbul'da yapılacak

ETU Triatlon Avrupa Kupası, İstanbul'da yapılacak

- Beylikdüzü'nde 29-30 Temmuz'da gerçekleştirilecek yarışmalara, 25 ülkeden sporcuların katılması bekleniyor


İSTANBUL (AA) - 2017 İstanbul ETU Triatlon Avrupa Kupası, 29-30 Temmuz'da Beylikdüzü'de yapılacak.

Beylikdüzü Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Avrupa Triatlon Birliği (ETU) ile Türkiye Triatlon Federasyonu tarafından organize edilen ve Beylikdüzü Belediyesinin destek verdiği organizasyondaki yarışmalar, Gürpınar sahilinde olimpik kategoride gerçekleştirilecek. Kupada sporcular, bin 500 metre yüzdükten sonra 40 kilometrelik bisiklet parkurunu geçecek ve ardından 10 kilometrelik koşu parkurunu tamamlayacak. Yarışmalara, 25 Avrupa ülkesinden elit sporcuların katılması bekleniyor.

Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı İsa Tamer Çelik, ETU Başkanı Renato Bertrandi ve yönetim kurulu üyelerinin yarışları izlemek için İstanbul'a geleceğini belirtti.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, organizasyona büyük önem verdiklerini aktararak, "Altyapı hizmetleri ve kalkınmaya verdiğimiz önem kadar, Beylikdüzü halkının ve ilçemizde bulunan insanlarımızın kültür ve spor aktiviteleriyle yaşam memnuniyetlerini artırma hedefindeyiz. Bu bağlamda 29-30 Temmuz'da yapılacak Triatlon Avrupa Kupası yarışlarını önemsiyoruz ve ilgi ile takip edilebilmesi için belediye olarak desteğimizi eksik etmiyoruz. Yaşam memnuniyetimize katkı yapacağına inandığım yarışlara yolu Beylikdüzü'nden geçen herkesi davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :