Eto'o, taraftarın önünde sözleşme imzaladı

Eto'o, taraftarın önünde sözleşme imzaladı

Samuel Eto'o, kendisini 3 yıllığına kırmızı-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı- Statta yapılan imza töreninde Antalyasporlu taraftarlar, yıldız futbolcuya sevgi gösterisinde bulundu

ANTALYA (AA) - Antalyaspor'un 3 yıllığına anlaştığı Samuel Eto'o, resmi sözleşmeyi Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda taraftarların önünde imzaladı. 

Saha içinde kurulan bir platformda gerçekleştirilen imza törenine gelen Eto'o, taraftarları selamladı. Kırmızı-beyazlı taraftarlar, yıldız futbolcuya tezahürat ve alkışlarla sevgi gösterisinde bulundu.

Akdeniz Üniversitesinde öğrenim gördüğü belirtilen bir grup Kamerunlu öğrenci de imza törenini izledi. Eto'o, imza töreninde cep telefonuyla taraftarların fotoğraflarını çekti. Eto'o, taraftarların isteği üzerine "üçlü" de çekti.

Eto'o, ardından kendisini 3 yıllığına kırmızı-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. 

Eto'o, burada yaptığı konuşmada, transferinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Antalyaspor taraftarının geldiği ilk günden bu yana kendisini çok iyi karşıladığını dile getiren Eto'o, "Takım arkadaşlarıma, taraftarlara, hocalarıma söylüyorum. Güzel şeylere imza atacağız. Küçük ama çok güzel bir tarih yazacağız" dedi. 

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer de tribünü dolu görmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, ilerleyen günlerde kadrolarına katacakları yeni yıldız oyuncularla güzel günler göreceklerine inandığını söyledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı