Eto'o takımını Eskişehirspor maçına hazırlıyor

Eto'o takımını Eskişehirspor maçına hazırlıyor

Antalyaspor, Eskişehirspor maçı için yıldız futbolcusu Eto'o ve antrenör Malkoç yönetiminde hazırlık yapıyor- Başkan Gencer: "Eskişehirspor maçı bizim için Fenerbahçe maçından daha önemli. Önümüzdeki 4 maçın en az 3'ünü kazanarak ligde üst sıralara doğru

ANTALYA (AA) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Antalyaspor'u, hafta sonu Eskişehirspor'la yapacağı maça yıldız futbolcusu Samuel Eto'o ve antrenörü Erol Malkoç hazırlıyor.

Kırmızı-beyazlı ekip, pazar günü deplasmanda yapacağı maç için Hasan Subaşı Tesisleri'nde hazırlıklara başladı.

Teknik direktör Jose Morais'in geçirdiği beyin kanaması nedeniyle hastanedeki tedavisi sürerken takımı antrenör Erol Malkoç ve Eto'o birlikte çalıştırdı.

Isınma hareketleriyle başlayan, pas ve şut çalışmalarıyla süren antrenmana sakatlığı bulunan Mbilla katılmadı. Soğuk algınlığı bulunan Celustka, takımdan ayrı koşu yaptı.

Savunma ve hücum oyuncularının ayrı çalıştığı idmanda Eto'o, takım arkadaşlarını motive etmeye çalıştı ve zaman zaman uyarılarda bulundu. Yarı sahadaki çift kale maçta futbolcuların istekli ve hırslı oldukları gözlendi.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer ve asbaşkan Ali İhsan Sav antrenmanı izledi.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gencer, kendi sahalarında Fenerbahçe'ye karşı aldıkları galibiyete değinerek, büyük takımlar karşısında kazanmanın keyif verici olduğunu söyledi.

Bu maçı unutmaları gerektiğini belirten Gencer, "Bu hafta oynayacağımız Eskişehirspor maçı bizim için Fenerbahçe maçından daha önemli. Önümüzdeki 4 maçın en az 3'ünü kazanarak ligde üst sıralara doğru çıkmak istiyoruz" dedi.


- Morais, Çaykur Rizespor maçında dönüyor


Gencer, Morais'in sağlık durumunun iyiye gittiğini, Çaykur Rizespor maçında takımın başında olmasını beklediklerini kaydetti.

Portekizli teknik adamın, hastane odasından bile takımını sürekli takip ettiğini anlatan Gencer, "Hocamızın hırsı hasta yatağında bile sürüyor. En kısa sürede aramızda olmasını bekliyoruz" diye konuştu.

Eto'o'nun takımı antrenör Malkoç ile çalıştırmasının sorulması üzerine ise Gencer, Antalyaspor'un başarısı için herkesin elini taşın altına koyduğunu dile getirdi.

Kamerunlu oyuncunun takımın kaptanı olduğuna dikkati çeken Gencer, teknik direktör takımın başında olamadığı için yıldız futbolcunun başarı için sorumluluk üstlendiğini vurguladı.

Eto'o takımını Eskişehirspor maçına hazırlıyor

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :