Eto'o,  Katar Spor Kulübüne imzayı attı

Eto'o, Katar Spor Kulübüne imzayı attı

Türkiye'de Antalyaspor ve Atiker Konyaspor forması giyen Kamerunlu futbolcu Samuel Eto'o, Katar Spor Kulübü ile anlaştı

Atiker Konyaspor'dan ayrılan 37 yaşındaki Samuel Eto'o yeni takımı Katar Sports Club'a imza attı. 37 yaşındaki futbolcu, "22 yıllık üst düzey futbol hayatımın ardından, kendime yeni bir mücadele yaratmak için Doha'ya geldim" açıklamasında bulundu. Samuel Eto'o, Katar Sports Club'a imzayı attı. 3 kez Afrika'nın en değerli futbolcusu seçilen Kamerunlu oyuncu için kulüp binasında sözleşme töreni düzenlendi. Katar Sports Club'ün başkanı Şeyh Hassim bin Hamad ile kameraların karşısına geçen Eto'o yeni bir mücadele için hazır olduğunu belirtti.

DOĞRU KARARI VERDİM

37 yaşındaki futbolcu, "22 yıllık üst düzey futbol hayatımın ardından, kendime yeni bir mücadele yaratmak için Doha'dayım. Dünyanın her bölgesinde futbol oynadım ve şimdi Katar'a gelmek için en doğru zamanın olduğuna karar verdim. Umarım Katar futbol tarihine küçük de olsa bir katkı yapabilirim" ifadelerini kullandı. 

dkmdgx_xgaa3fim.jpg

 

Kariyerinde Real Madrid, Barcelona, Inter, Chelsea gibi Avrupa'nın büyük kulüplerinde top koşturan Eto'o, 2015-2018 yılları arasında Antalyaspor, 2018 ara transfer döneminden sezon sonuna kadar da Atiker Konyaspor'da oynadı.Eto'o, Spor Toto Süper Lig'de oynadığı 3 sezonu, sırasıyla 20, 18 ve 12 golle tamamladı.

urrrntitled-1-copy.jpg

 

Etiketler :