"Eto'o böyle bir iş içerisinde olamaz"

"Eto'o böyle bir iş içerisinde olamaz"

Atiker Konyaspor Başkan Yardımcısı Çakıcı, Eto'nun eski takım arkadaşlarını aradığı iddiasına yanıt verdi. Çakıcı, "Eto'o'yla bu konuyla ilgili görüştüm. Böyle bir iş içerisinde olmaz. Eto'o çok büyük bir karakter" dedi.

 

Atiker Konyaspor Başkan Yardımcısı Celalettin Çakıcı, Antalyaspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

"ETO'O ÇOK ÜZGÜN"

Samuel Eto’o hakkında gündeme gelen Antalyaspor’dan eski takım arkadaşlarını aradığı iddiası hakkında konuşan Celalettin Çakıcı, "Eto'o'yla bu konuyla ilgili görüştüm. Böyle bir iş içerisinde olmaz. Eto'o çok büyük bir karakter. Fakat bu iddialardan sonra çok üzgün. İki buçuk üç yıl Antalyaspor'a hizmet etti. Ama şu an bizim için elinden geleni yapmaya çalışan bir dünya yıldızı ve önemli bir profesyonel. Bu tür söylemlerin olmaması gerekirdi. Bizler camiaları temsil ediyoruz. Futbolun marka değerini yükseltmeye çalışıyoruz. Pazar günü bir maç oynayacağız. Sahada hakedenin kazanmasını istiyorum" şeklinde konuştu.

"SERGEN HOCANIN OYUN ZEKASI BİZİ YANILTMADI"

Sergen Yalçın'la birlikte çıkışa geçtiklerini belirten Celalettin Çakıcı, "Takımımız yaklaşık 4 haftadır Sergen Hoca ile birlikte form tutmaya başladı. Her ne kadar iyi oynasak da bunu skora yansıtamadık. Bu lige her anlamda yakıştığımızı göstermeye çalıştık. Bu formumuzu ligin sonuna kadar taşımak için çalışıyoruz. Sergen Hoca tercihini yaparken futbol zekasına inandığımız için bir araya geldik. Gerek yaptığı hamleler, gerek oyun zekası olarak bizi yanıltmadı. Zeka olarak üstün bir hoca. Çok güçlü bir ekibi var. Zor bir dönemden geçiyoruz. Aldığımız sonuçlardan sonra önümüzdeki maçlar daha çok önem kazandı" dedi.