ETO'dan Eskişehirspor'a bayraklı destek

ETO'dan Eskişehirspor'a bayraklı destek

- Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Güler: "Eskişehirspor kentin önemli bir marka değeri. Bu markaya her zaman sahip çıkıyoruz"


ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Ticaret Odası (ETO), Süper Lig mücadelesi veren Eskişehirspor'a destek için kentteki caddeleri ve alışveriş merkezlerini, siyah-kırmızı bayraklarla donattı.

Kentte, Kütahya Caddesi, Mustafa Kemal Atatürk Caddesi, Kanatlı Alışveriş Merkezi, Sakarya Caddesi, Eskişehir Fuar ve Kongre Merkezi, ETO Hizmet Binası ve Espark Alışveriş Merkezi'ne Eskişehirspor bayrakları asıldı.

Üzerinde "Eskişehirspor'a Süper Lig yolunda başarılar dileriz" ifadesi yer alan bayraklardan, kentte farklı noktalara da asılacak.

ETO Başkanı Metin Güler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Eskişehirspor'un ligde son üç maçının kaldığını anımsattı.

Kentin Süper Lig havasına girmesini istediklerini ifade eden Güler, şöyle konuştu:

"Şehrin her yerini Eskişehirspor bayraklarıyla donatıyoruz. Boyutları 60 ve 225 metrekare arasında değişen bayrakları kentin farklı yerlerine asıyoruz. Eskişehirspor taraftarları takımına sahip çıkıyor. Biz de şampiyonluk yolunda coşkuyu artırmak için böylesine bir çalışma yaptık. Eskişehirspor kentin önemli bir marka değeri. Bu markaya her zaman sahip çıkıyoruz. Gelecek sezon Eskişehirspor'un Süper Lig'de yaşatacağı heyecana hep beraber ulaşacağız."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :