Etiyopyalı heyetten Şakalak’a ziyaret

Etiyopyalı heyetten Şakalak’a ziyaret

Etiyopya'nın Ankara Büyükelçisi Ayalew Gobezie Workneh ve Etiyopyalı işadamları Şakalak A.Ş.’nin üretim tesislerini ziyaret etti

Etiyopya'nın Ankara Büyükelçisi Ayalew Gobezie Workneh ve beraberindeki heyet Şakalak Tarım Makineleri A.Ş. Üretim Tesisleri’ni ziyaret etti. Ziyarette misafirler ile yakından ilgilenen Şakalak Tarım Makineleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Genç, tesisler ve ürünler hakkında bilgiler verdi.

resim75498.JPG

etiyopyali-heyetten-sakalak’a-ziyaret-(3).jpg

Tesislere hayran kalan Büyükelçi Ayalew Gobezie Workneh, bugüne kadar gezdikleri en kapsamlı tesis olduğunu ifade etti. Büyükelçi Ayalew Gobezie Workneh, “Şakalak’ın tesislerini gezdikten sonra Konya’da tarım makineleri sektörünün ne denli büyük olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Parçaların neredeyse tamamını kendisi üreten, son teknoloji makineler kullanan ve bu denli büyük entegre bir tesisi gezmek bizlere vizyon kattı. Gerçekten Yusuf bey ve ekibini tebrik ediyorum. Birçok yerde model olarak gösterebileceğim bir tesisi ziyaret ettim.  Etiyopya çiftçisi Şakalak’ın ürünlerini kullanıyor ve kalitesinin farkında. Ama üretim tesislerin de gezdikten sonra kalitenin tesadüf olmadığını birkez daha gördük. Ben bizleri misafir eden Yusuf bey ve tüm Şakalak ailesine teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyareti değerlendiren Şakalak Tarım Makineleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Genç de, “Tesislerimize zaman zaman dış ülkelerden ziyaretçiler geliyor. İnsanlar kullandıkları ürünlerin nerelerde üretildiğini merak ediyor. Biz de gelen misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamaya çalışıyoruz. Bu kapsamda bugün de Etiyopya'nın Ankara Büyükelçisi Ayalew Gobezie Workneh önderliğinde Etiyopya heyetini ağırladık. Kendileri tesislerimiz çok beğendiler. Ürünlerimizi biliyorlardı zaten. Ürünlerin üretildiği tesisleri de yerinde ziyaret etmek kendilerini sevindirdi. Bu noktada ziyaretlerinde ötürü ben kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

etiyopyali-heyetten-sakalak’a-ziyaret-(4).jpg