Esnaflardan TFF'ye tepki,  Konyaspor'a desek

Esnaflardan TFF'ye tepki, Konyaspor'a desek

Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ali Osman Karamercan beraberindeki heyetle Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan’ı ziyaret etti.

Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda bulunan idari binasında gerçekleşen destek ziyaretinde konuşan Karamercan “ Konya Esnaf Odaları Birliği olarak 84 odamız 55 bin üyemizle öncelikle Sayın Başkanımıza hayırlı olsun diyor ardından topyekün Konyaspor’umuzun yanında olduğumuzu ve bu haksızlığa karşı itirazımız bulunduğunu açık açık ifade ediyoruz.  Bunun yanı sıra Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımı, sayın Atiker Konyaspor Kulübü Başkanımı, yönetimimizi, futbolcu arkadaşlarımı idarecileri teknik ekibi can-ı gönülden kutluyorum. Tabi Konya’ya verilmiş bir ceza, hak etmediğimiz bir ceza. Orantısız bir ceza. Buradaki en büyük sorun güvenlik zaafiyetdir ve bundan Konyasporumuz sorumlu değildir. Biz Konya’da o kadar maç oynadık hiçbir maçta olayımız yok ve örnek bir taraftar topluluğu oluşturduk. Milli maçlar ve Konya’da oynanan diğer maçlar bunun en güzel örneğidir. Konya’da biz birlik beraberlik içerisindeyiz. Tabi burada 14 milletvekilimiz, bütün belediye başkanlarımız, il başkanlarımızla birlik beraberlik içinde bu konunun takipçisi olacağız. Birlikte Konya’yız. Konyaspor’umuza hep birlikte sahip çıkacağız. İnşallah haksız yere verilen bu ceza da bu düşecektir diye düşünüyorum.

ŞAN: İNŞALLAH SON OLUR

Ziyarette konuşan başkan Ahmet Şan destek ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi:  “Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği başkanım, değerli oda başkanları, Konyaspor Kulübümüzü ziyarete geldiniz, hoş geldiniz, ayağınıza sağlık. Bu sezon hem Ziraat Türkiye Kupası’nı hem Turkcell Süper Kupa’yı kazanmış bir kulübü ziyarete geldiniz. Konya’mıza yakışır bir şekilde iki önemli kupayı alnımızın akıyla kazandık. Bir önceki sezon rekor kırarak ligi 3. sırada bitirdik. Geçtiğimiz sezonun sonunda Türkiye Kupası’nı ve şimdi de Süper Kupa’yı müzemize getirdik.  Bu sezon Avrupa’da inşallah hem ülkemizi hem şehrimizi temsil edeceğiz. Biz bu yola çıktığımızda da zaten şehrimizi temsil etmek üzere çıktık ve sportif olarak en iyi şekilde temsil ettiğimizi düşünüyoruz.

İnşallah bu son olur

Sizler de bu anlamda zaten bizlere destek oluyorsunuz, teşekkür ederiz. İnşallah Samsun’da yaşanan nahoş hadiseler son olur ve bir daha yaşanmaz. Konya’mızı daha iyi bir şekilde hak ettiği temsil etmek ve iki ayda iki kupa kazanan bir kulüp olarak bu başarıyı coşkuyla kutlamak istiyorduk. Ancak saha dışında bizim kotrolümüz dahilinde olmayan bir takım olaylar gelişti ve bu olaylar maalesef o sevincin önüne geçti. İnşallah son olur diye düşünüyorum. Konyaspor büyük bir camia. Bugün bizlere gelen telefon, mesaj ve ziyaretlerden anlıyoruz ki, gerçekten sahipsiz değiliz. Ziyaretiniz için tekrar teşekkür ederim” dedi.