Eskişehirspor'da olağanüstü genel kurula doğru

Eskişehirspor'da olağanüstü genel kurula doğru

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Hoşcan: - "Önümüzdeki olağanüstü kongrede aday olmayacağım"- "Geleceğin Eskişehirspor'unu yaratacak, orta ve uzun vadeli bir oluşumu hayata geçirmeliyiz"


ESKİŞEHİR (AA) - Yeni sezonda PTT 1.Lig'de mücadele edecek Eskişehirspor'da başkan Mesut Hoşcan, kulübün ilk oturumu 4 Haziran'da yapılacak olağanüstü genel kurulunda aday olmayacağını açıkladı.

Hoşcan, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, onurla verdikleri mücadele sonunda Spor Toto Süper Lig'de istenilen sonucu elde edemediklerini belirterek, başta Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna olmak üzere son 6 aydır kendileriyle mücadeleye katkı koyan herkese teşekkür etti.

Eskişehirspor'u ikinci devre maçlarında, 90 dakika durmadan destekleyen taraftarın takımlarının her anında yanında olduklarını vurgulayan Hoşcan, şunları kaydetti:

"Bu taraftara istediğini veremediğimiz için üzgünüz. Bu tablo ile bu şehrin armasının yüreğimizdeki gerçek değerini her fırsatta hepimize hissettirdiler. Biz de onların yarattığı bu büyük atmosferle gece gündüz demeden çalıştık ama olmadı. Hedefim, ortada bulunan başarısızlığı başkalarına mal etmek değil. Önümüzdeki olağanüstü kongrede aday olmayacağım. Sorunun bir parçası olarak görülüyorsam, tabii ki olmayacağım. Eskişehirspor sevgisi bunu gerektirir. Yüreğim Eskişehirspor sevdasıyla yanıyor."


- "Geleceğin Eskişehirspor'u için çalışmalıyız"

Hoşcan, kendisinin, yönetiminin ve taraftarın Eskişehirspor için direnişi ve mücadeleyi asla bırakmadığını belirterek, son haftaya kadar takımın ligde kalma şansını yitirmediğini hatırlattı.

"Geleceğin Eskişehirspor'unu yaratacak, orta ve uzun vadeli bir oluşumu hayata geçirmeliyiz" ifadesini kullanan Hoşçan, açıklamasının şöyle sürdürdü:

"Geleceğimizi doğru organize edecek bir zihniyetin, kentle daha fazla iş birliğinde olacak bir yönetim anlayışının bu kulüpte hakim olması gerekiyor. Bir kişinin üzerinde inşa edilen başarı olamaz. Bazılarının kişisel menfaati ile geleceği inşa edemeyiz. Bu mücadele aslında, gelecek nesillerin mücadelesi olmalı. Eskişehirspor camiası, gelecek vizyonu olan ve geleceğin kulübünü ve takımını hazırlayacak aday çıkarma potansiyeline her zaman sahiptir. Kongre üyelerinin sağduyusuna herkes güvensin. Geleceğin Eskişehirspor'u için oylarımızla ve fikirlerimizle çalışmayı hedefliyoruz. Hepimiz, bütün şehir istişare ederek, herkesi kucaklayacak şekilde orta ve uzun vadede geleceğin Eskişehirspor anlayışı için proje üretmeliyiz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :