Eskişehirspor'a Vali Tuna'dan moral ziyareti

Eskişehirspor'a Vali Tuna'dan moral ziyareti

Eskişehir Valisi Tuna: "İyi gün değil, zor gün dostu olmak önemli. Eskişehirspor önemli bir değerdir"

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında sahasında Antalyaspor'u konuk edecek Eskişehirspor'un antrenmanını ziyaret ederek futbolculara moral verdi.

Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'ne gelen Vali Tuna'yı kulüp başkanı Mesut Hoşcan, yönetim kurulu üyeleri ve taraftarlar karşıladı. Tuna, antrenmanın yapıldığı sahaya geçerek, teknik direktör Samet Aybaba ve futbolcularla fotoğraf çektirip, baklava ikram etti.

Daha sonra gazetecilere açıklama yapan Tuna, Eskişehirspor'un bundan sonra yapacağı tüm maçların önemli olduğunu vurguladı.

Eskişehirspor'un 14 Şubat Pazar günü sahasında Antalyaspor ile karşılaşacağını anımsatan Tuna, şöyle konuştu:

"İnşallah 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Eskişehirspor'un Eskişehir'e güzel bir hediyesi olacak. Gün birlik ve beraber olma zamanıdır. İyi gün değil, zor gün dostu olmak önemli. Eskişehirspor önemli bir değerdir. Biz burada gelip geçiciyiz. Eskişehirspor'un futbolunu beğenen, takdir eden ve onun başarısı için dua eden bir insan olarak, bu sıkıntılı günlerden geçip yeni stadımızda daha güzel günlerde bir arada olmak amacıyla çalışmaya devam edeceğiz. Destek veren herkese çok teşekkür ederim. Buradan birlik, beraberlik ve destek çağrımızı yineliyoruz. Zor günler ama takımımızdan ümitliyiz."

Mesut Hoşcan ise takıma her zaman destek veren Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ve Vali Tuna'ya teşekkür etti.

Takımın moral ve motivasyon açısından iyi yerlerde olduğunu anlatan Hoşcan, "Taraftarlarımızın da desteği artarak devam ediyor. Eskişehirspor bir kurtuluş mücadelesine başlamıştır. Sonuna kadar direneceğiz. Mütevazı bütçelerle iyi transferler yapıldığına inanıyoruz. Diğer rakiplerimize bakmayacağız. Her maça final havasıyla çıkacağız. Yüreğimizi koyarak sonuna kadar mücadele edeceğiz" ifadelerini kullandı.



Eskişehirspor'a Vali Tuna'dan moral ziyareti

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :