Eskişehirspor Torku Konyaspor maçı 18.30'da

Eskişehirspor Torku Konyaspor maçı 18.30'da

Yeşil-beyazlılar büyük hedef ve umutlarda girdiği yeni sezona Eskişehir deplasmanında merhaba diyor. Atatürk Stadyumu’nda oynanacak maç saat 18.30’da başlayacak

Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’de 2014-2015 Futbol Sezonu’na bugün Eskişehirspor’la oynayacağı karşılaşmayla merhaba diyor. Eskişehir Atatürk Stadı’nda oynanacak ve saat 18.30'da başlayacak maçı Kayseri bölgesinden Abdulkadir Bitigen yönetecek. Bitigen’in yardımcılıklarını Nihat Mızrak ve Cevdet Kömürcüoğlu yapacak. Maçın 4. hakemi Emre Altun, 5. hakemi Özkan Çeliker, 6. hakemi Murat Orhan olacak.

İYİ BAŞLANGIÇ OLSUN

Torku Konyaspor, bu maç için dün Eskişehir’e gitti. Akşam saatlerinde yaptığı hafif antrenmanla maç hazırlıklarını tamamlayan yeşil-beyazlılar maç saatini beklemeye başladı. Yeşil-beyazlılar Eskişehir deplasmanından puan ya da puanlarla dönerek sezona iyi ve moralli bir başlangıç yapmak istiyor. Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Eskişehir deplasmanında mutlak puan hedeflediklerini söyledi.

YENİ SEZONDA HEDEF BÜYÜK

Torku Konyaspor’dan yeni sezonda beklentiler yüksek. Taraflarlar, yeşil-beyazlılardan geçtiğimiz sezonki performansının üstüne koyarak daha büyük hedefler peşinde koşmasını bekliyor. Geçtiğimiz sezonki kadrosunu büyük ölçüde muhafaza eden temsilcimiz yeni transferlere kadrosunu daha da güçlendirdi. 

 3 EKSİK VAR

Torku Konyaspor, Süper Lig’in ilk haftasında deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçına 3 oyuncusundan yoksun çıkacak. Yeşil-beyazlılarda sakat olan Hasan Kabze, Djalma Campos ve Özgür Özkaya zorlu maçta forma giyemeyecek. Bu 3 isim Eskişehir kafilesine alınmadı. Spor Servisi

 

 29. RANDEVU

Geride kalan 28 maçta, Eskişehirspor'un galibiyetlerde Torku Konyaspor'a karşı 15-7 üstünlüğü bulunuyor. Es-Es'in 53 golüne karşı, Torku Konyaspor'un 38 golü bulunuyor

Eskişehirspor ile Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 2014-2015 sezonunu ilk haftasında, futbol tarihinde 29. kez karşı karşıya gelecek.  İki takım arasında geride kalan 28 maçta Eskişehirspor'un galibiyetlerde TorkuKonyaspor'a karşı 15-7 üstünlüğü bulunuyor. Gol sayısında da Es-Es, rakibine 53-38 üstünlük kurdu.  İki ekip arasındaki 6 maç da berabere sonuçlandı.

ESKİŞEHİR'DEKİ MAÇLAR

Eskişehirspor ile Torku Konyaspor, Eskişehir'de 16 kez karşılaştı. Bu maçların 11'ini Eskişehirspor, ikisini de Konya temsilcisi kazandı. Kırmızı-siyahlıların sahasındaki maçlarda attığı 35 gole karşılık, Torku Konyaspor 16 gol kaydetti. Spor Servisi”