Eskişehirspor namağlup unvanını korumak istiyor

Eskişehirspor namağlup unvanını korumak istiyor

Kulübün mali asbaşkanı Birsen: "Göztepe maçını kazanıp, namağlup unvanımız sürdürmeyi hedefliyoruz"

ESKİŞEHİR (AA) - TFF 1. Lig takımlarından Eskişehirspor'un mali asbaşkanı Ekrem Birsen, 23 Ekim Pazar günü İzmir'de yapacakları Göztepe maçını kazanıp, namağlup unvanlarını sürdürmeyi hedeflediklerini söyledi.

Birsen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta yaptıkları Giresunpor maçı öncesinde taraftarın satın alması için "hatıra bilet" bastırdıklarını anımsatarak, ellerinde 4-5 bin bilet kaldığını bildirdi.

"Hatır bilet" satışının 22 Ekim Cumartesi gününe kadar süreceğini ifade eden Birsen, "Tarihi fırsatı kaçırmak istemeyen taraftarımız için son fırsatlar. Taraftarımıza biletlere gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz. Bu hafta deplasmanda yapacağımız Göztepe maçı öncesine kadar hatıra bilet, satın alınabilir." diye konuştu.


- İzmir deplasmanı


Birsen, 23 Ekim Pazar günü deplasmanda yapacakları Göztepe ile zorlu maça çıkacaklarını kaydetti.

İzmir deplasmanından puan ya da puanlarla dönmek istediklerini anlatan Birsen, şöyle devam etti:

"Göztepe maçını kazanıp, namağlup unvanımız sürdürmeyi hedefliyoruz. Taraftarımızın desteğiyle İzmir'den alnımızın akıyla döneceğiz. Şampiyonluk yolunda önümüzdeki maçları kayıpsız geçmemiz gerektiğinin farkındayız. Teknik heyetimiz ve futbolcularımız da şampiyonluk yolunda elinden geleni yapıyor. Eskişehirspor, sezon sonunda layık olduğu Süper Lig'e dönecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :