"Eskişehirspor kentin en önemli markalarından biri"

"Eskişehirspor kentin en önemli markalarından biri"

ETO Başkanı Metin Güler: - "Eskişehirspor, şehrin en önemli markalarından biri. Bu yıl yine şampiyon olmak tek hedefimiz. Kentin bütünüyle takımlarına sahip çıkması gerektiğini düşünüyoruz"

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler, Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor'un kentin en önemli markalarından biri olduğunu belirterek, bu yıl yeniden şampiyonluk hedefiyle yola çıktığını söyledi.

Eskişehirspor için maddi kaynak yaratmak, proje üretmek ve şehri harekete geçirmek çalışmalar yürüten Eskişehirspor Taraftar Komitesi, Güler'i makamında ziyaret etti.

Güler, burada yaptığı konuşmada, Yeni Atatürk Stadyumu'nda loca alarak Eskişehirspor'a destek olacağını belirterek, tüm kurum ve kuruluşların iş camiasının önde gelen isimlerin de aynı desteği sağlaması gerektiğini söyledi.

Eskişehirspor'un hak ettiği yer olan süper lige dönebilmesi için önümüzdeki sezonun büyük önem taşıdığını vurgulayan Güler, gelecek sezonda çok daha güçlü bir Eskişehirspor için herkesin taşın altına elini koyması gerektiğini belirtti.

Eskişehir Ticaret Odası olarak değil, yönetim kurulu başkanlığını yaptığı şirketler grubu adına maddi destek sağladığını ifade eden Güler, "Eskişehirspor, şehrin en önemli markalarından biri. Bu yıl yine şampiyon olmak tek hedefimiz. Bu durum kentte yeniden bir heyecanın başladığını gösteriyor. Hedef koymak çok önemli. Kentin bütünüyle takımlarına sahip çıkması gerektiğini düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.

Eskişehir Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri de Eskişehirspor'a maddi kaynak yaratmak adına ilk ziyareti ETO'ya gerçekleştirdiklerini belirterek, destek çağrısına olumlu yanıt veren ve loca satın alan Güler'e teşekkür etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :