Eskişehirspor Başkanı Hoşcan:

Eskişehirspor Başkanı Hoşcan:

"Çıkışımızı devam ettirip, Eskişehirspor'un layık olduğu yerlerde ligi bitirmesini hedefliyoruz"

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, "Çıkışımızı devam ettirip, Eskişehirspor'un layık olduğu yerlerde ligi bitirmesini hedefliyoruz" dedi.

Hoşcan, gazetecilere yaptığı açıklamada, dün oynanan Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçını 2-1 kazanmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 Eskişehirsporlu futbolcuların çok iyi oyun sergilediğini ifade eden Hoşcan, şöyle konuştu:

"Futbolcuların üzerindeki stres hissedilebiliyordu. Futbolcularımız sayısız atak yaptı, bol pozisyonlu ve keyfili bir maç oldu. Sonunda zor da olsa hak ettiğimiz 3 puanı aldık. Bundan sonra çıkışımızı devam ettirip, Eskişehirspor'un layık olduğu yerlerde ligi bitirmesini hedefliyoruz. Stresi üzerimizden attık. Bu hafta Fenerbahçe ile deplasmanda maç yapıp, daha sonra Türkiye Kupası'nda da Galatasaray ile karşılaşacağız. İstanbul'dan iyi sonuçlarla dönmeyi planlıyoruz."

Hoşcan, Eskişehirspor taraftarına dün gösterdiği coşkudan dolayı teşekkür etti ve passolig kampanyasını devam ettireceğini bildirdi.

Transfer çalışmalarına değinen Hoşcan, "Ertuğrul Hocamızın, transfer konusunda bir talebi olursa gereği yapılacak. Şu anda ilk yarının bitmesine 7 hafta var. Kupa maçlarımızı da oynayacağız. Transfer bu işin doğasında var. Gerekli transferler yapılacak" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı