"Eskişehirli Liseler Aydınlarını Tanıyor" projesi

"Eskişehirli Liseler Aydınlarını Tanıyor" projesi

Projenin sertifika ve ödül töreni düzenlendi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de yürütülen "Eskişehirli Liseler Aydınlarını Tanıyor" projesinin sertifika ve ödül töreni yapıldı.

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Hacı Süleyman Çakır Kız Anadolu Lisesinin salonunda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, yaklaşık iki yıldır süren projenin üzerinde hassasiyetle durduklarını belirtti.

Projede emeği geçenlere teşekkür eden Tuna, "Hep birlikte, birlik ruhuyla başardığımız güzel işlerden bir tanesi. Belki birçok insan bunun farkında değil ama bizim için çok önemli bir proje. Bu tamamen geleceğimizin teminatı olan gençlerimize yönelik yaptığımız bir iştir." dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen de gençlerin hayata hazırlanmaları ve iyi yetiştirilmelerine katkı sağlayan bu tür çalışmalara her zaman destek olduklarını söyledi.

Tiryakizade Okuma Kulübü Başkanı ve Proje Koordinatörü Bayram Kök de projenin hayata geçirildiği bütün okullarda güzel işler çıktığını belirterek, Türkiye'deki gençlerin çok daha başarılı olmaları için bu tür çalışmaların önemli olduğunu kaydetti.

Konuşmaların ardından sertifika ve ödüllerin verildiği törene, AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, akademisyenler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :