Eskişehir'den kısa kısa

Eskişehir'den kısa kısa

ESKİŞEHİR (AA) - Tepebaşı Belediyesi Aşağı Söğütönü Yaşam Köyü'nde kalan yaşlılar ve Evde Bakım Merkezi (TEBEV) himayesinde bulunan vatandaşlar,...

ESKİŞEHİR (AA) - Tepebaşı Belediyesi Aşağı Söğütönü Yaşam Köyü'nde kalan yaşlılar ve Evde Bakım Merkezi (TEBEV) himayesinde bulunan vatandaşlar, bir araya geldi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yeşiltepe Mahallesi'nde kısa bir süre önce faaliyete geçen Şehit Piyade Uzman Çavuş Gürsel Demir Deneyimli Kafe'de düzenlenen etkinlikte bir araya gelen yaşlılar ve vatandaşlar birlikte vakit geçirdi.

Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Meryem Açıkgöz de düzenlenen programda, katılıcıları yalnız bırakmadı.

- "90'lar Türkçe Pop Konseri"

Tepebaşı Belediyesi Çok Sesli Gençlik Korosu, "90'lar Türkçe Pop Konseri" düzenleyecek.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, koro şefliğini ve koreografisini Derya İnanç'ın yaptığı konser, 8 Ekim Cumartesi günü saat 20.00'de Tepebaşı Belediyesi Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nde verilecek. 17 kişiden oluşan koronun ücretsiz konserinde gençler, 1990'lı yılların unutulmayacak şarkılarını yeniden yorumlayacak.

- Büyükerşen'den KKTC Cumhurbaşkanı Akınca'ya ziyaret

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'yı ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Lefkoşa ve Girne ile "kardeş şehir" protokolleri imzalamak üzere KKTC'ye giden Büyükerşen ve beraberindeki heyet, Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı ile Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'ya nezaket ziyaretinde bulundu.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :