Eskişehir'den kısa kısa

Eskişehir'den kısa kısa

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi aşevince yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla hayırseverlerin kurban bağışları kabul edilmeye başlandı....

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi aşevince yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla hayırseverlerin kurban bağışları kabul edilmeye başlandı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, aşevi tarafından her sene olduğu gibi bu Kurban Bayramı'nda da duyarlı ve hayırsever vatandaşların kurban bağışları bekleniyor. Yemek yardımı alacak vatandaşların tespit edildiği aşevine bağış yapmak isteyen kişi ve kuruluşlar için kurban bedeli 650 lira.

Bağış ödemeleri Ziraat Bankası Eskişehir Girişimci Dinamik Şubesi, İş Bankası Porsuk Şubesi, Vakıflar Bankası Merkez Şubesine yapılabilecek.

- "Engellilere Mesleki Eğitim Projesi"ne katılanlara sertifika verildi

Tepebaşı Belediyesi, Anadolu Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi ve Çalışma ve İş Kurumunca engelliler için hazırlanan Engellilere Mesleki Eğitim Projesi kapsamında eğitim alan aşçı ve çıraklara sertifikaları verildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, proje kapsamında eğitimin ardından sertifika verilen engelliler, seminerleri anlattı.

Engelliler, eğitimin ardından çeşitli kurumlarda çalışmaya başladıklarını kaydetti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :