Eskişehir'den kısa kısa

Eskişehir'den kısa kısa

Eskişehir'de belediye çalışmaları

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi yol şerit çizgilerini ve yaya geçitlerini boyuyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, trafik güvenliğini sağlamak amacıyla kent genelinde yol şerit çizgilerini ve yaya geçitlerini boyuyor.

Kurtuluş Mahallesi İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesinde çalışmalarını tamamlayan ekipler, boyama işlemlerinin kent genelinde tüm hızıyla devam ediyor. Çalışma alanlarında sürücüler, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları konusunda uyarılıyor.


- Eskişehir Muhtarlar Birliği, Vali Çelik'i ziyaret etti

Eskişehir Köy ve Mahalle Muhtar Birliği Başkanı Figen Rençber ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Eskişehir Valisi Azmi Çelik'i makamında ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Çelik, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminin ardından uygulanan olağanüstü halde muhtarlara da önemli görevler düştüğünü belirtti.

Rençber ise köy ve mahallelerinde yaşayan vatandaşların memnuniyetini artırmak için tüm kamu kurum ve kuruluşları ile uyum içerisinde çalıştıklarını belirterek, birliğin faaliyetleri ve çalışmaları hakkında Çelik'e bilgi verdi.


- SOBE hizmet vermeye devam ediyor

Odunpazarı Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğünün Sağlık Odunpazarı Belediyesi ile Evinizde (SOBE) projesi kapsamında 65 yaş üstü vatandaşlara hizmet sunuluyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, SOBE'ye kayıtlı yaşlı bir vatandaşa yardım eli uzatıldı.

Vatandaşa düzenli olarak ev temizliği, kişisel bakım ve sağlık kontrolü ile ilaç takibi de yapılıyor.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :