Eskişehir'de uyuşturucu ve tarihi eser operasyonu

Eskişehir'de uyuşturucu ve tarihi eser operasyonu

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de düzenlenen iki ayrı operasyonda, uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen bir kişi ile tarihi eser kaçakçılığı yaptıkları...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de düzenlenen iki ayrı operasyonda, uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen bir kişi ile tarihi eser kaçakçılığı yaptıkları öne sürülen 2 şüpheli suçüstü yakalandı.

Alınan bilgiye göre, uyuşturucu ticareti yapan kişilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü Narko Tim ekipleri, Zafer Mahallesi'nde sokak satıcılığı yaptığı iddia edilen Suna A'yı (50), düzenlenen operasyonla yakaladı.

Gözaltına alınan Suna A'nın yapılan üst aramasında bonzai ve uyuşturucu hap ele geçirildi. Zanlıdan uyuşturucu madde temin ettiği belirlenen 4 kişi hakkında da yasal işlem başlatıldı.

Öte yandan, İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Sivrihisar İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin ilçeye bağlı Böğürtlen Mahallesi'nde ortaklaşa düzenlediği operasyonda, tarihi eser kaçakçılığı yaptıkları belirlenen B.B. ile S.Ç yakalandı.

Her iki operasyonda gözaltına alınan 3 zanlının sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :