Eskişehir'de "ayın personeli" uygulaması

Eskişehir'de "ayın personeli" uygulaması

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Emniyet Müdürlüğü personeli Abrek Çınar, Alpay Arslan, Bilal Moran ve Ömer Kök, "ayın personeli" seçildi. İl Emniyet...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Emniyet Müdürlüğü personeli Abrek Çınar, Alpay Arslan, Bilal Moran ve Ömer Kök, "ayın personeli" seçildi.

İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görev yapan personelin moral ve motivasyonunu arttırmak, başarılı personeli ödüllendirmek üzere üstün performans gösteren personelin belirlenerek "ayın personeli" seçilmesi uygulamasına devam ediliyor.

Bu kapsamda, Asayiş Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Abrek Çınar, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli polis memurları Alpay Arslan, Bilal Moran ve Ömer Kök yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı "ayın personeli" seçildi.

Ayın personeli seçilen polis memurları, Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, Huzur Sevenler Derneği Başkanı Necip Fazıl Şahin ve dernek yönetim kurulu üyeleriyle diğer davetlilerin katılımlarıyla düzenlenen törenle teşekkür belgesi ve çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :