Eskişehir tribün liderinden Konyaspor açıklaması

Eskişehir tribün liderinden Konyaspor açıklaması

Eskişehir tribün lideri Murat Diri'den Konyaspor-Başakşehir Kupa Finali İlgili Açıklama geldi.

Başakşehir ile kupa finalini Eskişehir'de 31 Mayıs'ta oynayacak olan Konyaspor'a bir destek de Eskişehir tribün lideri Murat Diri'den geldi. Diri açıklamasında, "İki Finalin de kazananı KONYA ESES olması tek dileğimizdir" ifadelerine yer verdi.

İşte Diri'nin açıklamaları:

Eskişehirspor tribün lideri Murat Diri'den Konyaspor-Başakşehir Kupa Finali İlgili Açıklama;

Değerli Eskişehirsporlular;

Bugünlerde ortalığı çok bulandıran bir konu taraftarımız arasında bölünmelere yol açıyor.

Bilindiği üzere Konyaspor 31 Mayıs'ta bizim stadımızda final oynayacaklar. Burası da onların kardeş şehri olduğu için çok kalabalık gelmeyi planlıyorlar ve Adamlar haklı olarak kendilerine ayrılacak yerden bilet almamızı istemiyor. Öncelikle Konyasporluların alması gerekmektedir. Sonuçta adamlar Final oynuyor. Ben olsam bende istemezdim. Önce onlar aldıkları kadar bilet alsın kalırsa isteyenler de alabilir. Ama öncelik olarak Konyasporluların almasını beklememiz gerekmektedir. Bu yazımız Konya'ya düşmanlık gibi algılanmasın. Gerçi art niyetli bizleri çekemeyen bazı hadsizler bunu böyle lanse etmeye çalışabilir. Ancak Konyaspor-Başakşehir mücadelesinde illa gideceğim diyorsanız Konyasporluların biletleri komple almasını beklemelisiniz. Zamanında Konya'da oynanan Eskişehirspor-Gs maçında bilet alıp Karaborsa yapanları yazıp duruyorsunuz ama toplasan 10-15 kişinin yaptığı ayıbı Konya camiasına maal edemezsiniz. Bizim burada da böyle yavşaklar çıkabilir. Her yerde var bu tür amipler..

İlla ZTK finalini izleyeceğim diyenler varsa Başakşehir tarafından biletlerimizi alalım Konyaspor'a karşı olalım değil veya Başakşehir desteklemek için değil. Konyasporluların final maçında belki 1 bilet daha fazlasına ihtiyaç duyabilir. Hatta ek yer açılmasını bile isteyebilir. O yüzden Konyaspor tarafından bilet almayın. Adamların Finali..

Ayrıca Başakşehirde bir proje takımı olsa da Bozbaykuşlar adlı taraftar gurubunun da Eskişehirspor taraftarına olan yakınılığını sempatisini gözardı etmeyelim. Tabiki gönlümüz Konya'dan Anadolu'dan yana. Ancak başakşehire de saçma sapan düşmanlık yapmanın bir anlamı yok. Adamların taraftarı yok zaten. Kendi kendimizi gaza getirmeyelim..

Bizler kendi işimize bakalım. ZTK Finalinden 2 gün sonra PlayOff finalimiz olacak.. Kendimizi oraya saklamakta fayda var. Konyaspor İnşallah ZTK finalini kazanır ve kupayı KONYASPOR alır. Bizler de TFF 1. LİG PLAY OFF finalini kazanıp adı süper denilen ama proje takımları ile dolu olan o lige çıkarız. Kendi işimize yoğunlaşalım.

Tekrar ediyorum. ZTK Finali şehrimizde oynanacaktır. Konyasporlu taraftarlar şehrimize fazlasıyla gelip tur atacaktır ve kendilerini misafir edeceğiz. O yüzden final maçında tribünde olmak isteyen Eskişehir Halkı Başakşehir tarafından biletlerini alsın. Zira Konyasporluların hayatlarında büyük önem taşıyan bu Finali izlemesine tribünde olmasına engel olmayalım..

İki Finalin de kazananı KONYA ESES olması tek dileğimizdir..