Eskişehir Basket'te sponsorluk anlaşması

Eskişehir Basket'te sponsorluk anlaşması

Eskişehir Basket Başkanı Öztürk: "Eskişehir'in tüm desteğini arkamızda hissediyoruz. Eskişehir'i Türkiye Basketbol Ligi'nde temsil etmekten mutluluk duyuyoruz"

ESKİŞEHİR (AA) - Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Eskişehir Basket ile kentte kurulu bulanan NSK Armatür firması sponsorluk anlaşması imzaladı.

Eskişehir Basket Başkanı Ersan Öztürk, bir restoranda düzenlenen sponsorluk anlaşmasında yaptığı konuşmada, basketbolda çıktıkları yolda verilen destekten dolayı Eskişehir halkına teşekkür etti.

Bugün basketbolda önemli bir anlaşmaya imza atacaklarını ifade eden Öztürk, "Şehirle bütünleşmemizde önemli adımlarından birisini atıyoruz. Eskişehir'in tüm desteğini arkamızda hissediyoruz. Eskişehir'i Türkiye Basketbol Ligi'nde temsil etmekten mutluluk duyuyoruz. NSK ile uzun solukla ve emin adımlarla ilerleyeceğiz" dedi. 

NSK Armatür Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Özeçoğlu ise Eskişehir'in her alanda birinci ligde olması gerektiğini belirterek, Eskişehir'in Türk sporunun bir eksikliğini de gidereceğini bildirdi.

Konuşmaların ardından Öztürk ile Özeçoğlu, sponsorluk anlaşmasını imzaladı.

Etkinliğe, Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, kulübün yeni başantrenörü Cem Akdağ ve sporcular ile davetliler katıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı