Eskişehir Ak Parti Milletvekili Karacan:

Eskişehir Ak Parti Milletvekili Karacan:

"4 yıllık dönemde birlikte hızlı ve verimli çalışmamız gerekiyor"

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Sanayi Odası (ESO), Eskişehir Ak Parti Milletvekili Harun Karacan'ı misafir etti.

Yapılan yazılı açıklamada, ziyaret programında konuşma yapan Karacan, el birliği ile çalışmanın önemine değinerek diyerek, “4 yıllık dönemde birlikte hızlı ve verimli çalışmamız gerekiyor. Şehrimizi ileriye taşıyacak projelerde buluşmalıyız. Meclis içerisinde birçok görevi üstlendik. Ancak işbirliği ve sorunların aşılmasında hep birlikte çalışmak için bir araya gelebiliriz. İçinizden gelen biri olarak şehrimizin sanayi ve ticaret konusunda çözüm bekleyen süreçleri biliyorum. Ama sizlerin önerilerinize de her zaman açığız” dedi.

Toplantıda konuşan ESO Başkanı Savaş Özaydemir ise Karacan’a Eskişehir sanayisinin gelişimine katkı sağlayacak projelere ilişkin bilgi verdi. Özaydemir ayrıca Karacan’a Eskişehir Sanayi Odasının görüş, istek ve beklentileri içeren bir dosya taktim etti.

Oda olarak 1.derece ile 2.derecede öncelikli konular olmak üzere 2 bölümden oluşan bir çalışma yaptıklarını ifade eden Özaydemir, “71 Evler Kavşağı Geçişi, Eskişehir-Gemlik demiryolu bağlantısı, Ulusal Raylı Sistemler Araştırma ve Test Merkezi, Motor Mükemmeliyet Merkezi, Eskişehir Kuzey-Güney çevre yolları, Bürokrasideki Eskişehirlilerin organize edilmesi ve kurumlar arası işbirliğinin arttırılması konuları öncelik taşımaktadır” diye konuştu.

Eskişehir Ak Parti Milletvekili Karacan:

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :