Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan:

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan:

"Milliyetçilik öyle lafla olmuyor, çalışmakla oluyor, taş üstüne taş koymakla oluyor. Taş üstüne taş koymayanlar kalkıp da 'Ben milliyetçiyim' demesin. Milliyetçilik bu ülkeye hizmet etmektir, yatırım yapmaktır, ülkeyi kalkındırmaktır"

MERSİN (AA) - Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili adayı Lütfi Elvan, "Milliyetçilik öyle lafla olmuyor, çalışmakla oluyor, taş üstüne taş koymakla oluyor. Taş üstüne taş koymayanlar kalkıp da 'ben milliyetçiyim' demesin. Milliyetçilik bu ülkeye hizmet etmektir, yatırım yapmaktır, ülkeyi kalkındırmaktır" dedi. 

Elvan, partisinin Yenişehir ilçesindeki seçim bürosunun açılışında yaptığı konuşmada, Türkiye'ye hizmet etmek için gece gündüz demeden yollara çıkıp, çalışmaya başladıklarını söyledi. 

Büyük yatırımlarla Mersinlilere hizmet etmeyi amaçladıklarını ifade eden Elvan, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da Mersin'i ve kente yapılacak çalışmaları yakından takip ettiğini belirtti.

Elvan, bir ülkenin, ancak herkese eşit mesafedeki yaklaşımlarla kalkınabileceğine vurgu yaparak, AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana Türkiye'yi ileriye taşıyan çok sayıda önemli projeye imza attığını anlattı.

Milliyetçiliğin, çalışmakla olacağını ifade eden Elvan, "Milliyetçilik öyle lafla olmuyor, çalışmakla oluyor, taş üstüne taş koymakla oluyor. Taş üstüne taş koymayanlar kalkıp da 'ben milliyetçiyim' demesin. Milliyetçilik bu ülkeye hizmet etmektir, yatırım yapmaktır, ülkeyi kalkındırmaktır" diye konuştu.

Elvan, Mersin'in her konuda büyük potansiyeli olduğunu ve kenti ayağa kaldırmak istediklerini vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Mersin'i artık bir hızlı tren kenti yapıyoruz. Hızlı trenimiz Mersin'e geliyor. Kentin, ulaşımla ilgili ne kadar sorunu varsa her birini teker teker çözeceğiz. Çalışmalara başladık. Şu anda çalışmalar yoğun bir şekilde yürüyor. Allah'ın izniyle Mersinimizi eksiksiz bir şekle getirecek, kalkındıracak, şahlandıracak projelerle hayat kazandıracağız. Mersinli vatandaşlarımızın, 'İşte biz bunu istiyorduk, Allah sizden razı olsun' demelerini istiyoruz."

Konuşmasının ardından beraberindeki partililerle birlikte seçim bürosunun açılışını yapan Elvan, vatandaşların  ilgisiyle karşılaştı. Çevredekilerle tek tek el sıkışan Elvan, vatandaşların isteklerini not aldı.

Mersin'deki seçim programı kapsamında merkez Akdeniz ilçesi İstiklal Caddesi'ni gezen Elvan, buradaki esnaflara, 'Hayırlı işler' diledi.

Programının devamında Mersin Mardinliler Kültür ve Dayanışma Derneği (MARDER) üyeleriyle yemekte buluşan Elvan, Mersin Sanayicileri ve İşadamları Derneği'ni (MESİAD) de ziyaret etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı