Eski patronunu öldüren zanlı tutuklandı

Eski patronunu öldüren zanlı tutuklandı

Başkentte, 15 bin lira borçlu olduğu eski patronunu, kızının gözleri önünde öldüren zanlı, sevk edildiği mahkemece tutuklandı

ANKARA (AA) - Başkentte, eski patronunu "15 bin liralık borç" nedeniyle çıkan tartışmada 10 yaşındaki kızının gözleri önünde öldürdüğü iddia edilen zanlı tutuklandı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, 17 Ekim günü sabah saatlerinde Dikmen Hürriyet Caddesi'nde bulunan May Et isimli iş yerinden 10 yaşındaki kızı ile birlikte gazete almak için çıkan Mahmut Ay, uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti.

Olay yerine gelen Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kaçan saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

Şüphelinin tespit edilmesi için yapılan araştırmalar sonucunda, bir süre Ay'ın yanında çalıştıktan sonra işten ayrılan ve Çorum'da kendisine ait kasap dükkanı işlettiği öğrenilen Fırat Emet, dün gözaltına aldı.

Emet'in Kurban Bayramı öncesi eski patronundan satın aldığı etlerin bedeli olan 15 bin lirayı ödeyemediği, aralarında yaşanan tartışma nedeniyle eski patronunu öldürdüğü belirlendi.

Suçunu itiraf eden Emet, emniyetteki işlemlerimin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :