Eski Maliye Bakanı Unakıtan'ın vefatı

Eski Maliye Bakanı Unakıtan'ın vefatı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Savaş Özaydemir, AK Parti eski Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın vefatı üzerine mesaj yayımladı. ...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Savaş Özaydemir, AK Parti eski Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın vefatı üzerine mesaj yayımladı.

Özaydemir, mesajında, AK Parti Eskişehir eski Milletvekili ve 58, 59 ve 60'ıncı hükumetlerinde Maliye Bakanlığı yapmış olan Kemal Unakıtan'ın vefatının kendilerini derinden üzdüğünü belirtti.

Unakıtan'ın Eskişehir'e büyük hizmetlerinin olduğuna değinen Özaydemir, "Örneğin şehrimizin çevreyolu ile alt geçit-üst geçitlerin yapımı onun sayesinde olmuştur. Yine Eskişehirspor'a verdiği destek ve katkılar asla unutulmayacaktır. Ayrıca sanayi odamızın, şehrimiz sanayisinin gelişimi için öneri ve projeleri kendileri tarafından desteklenmiş ve hayata geçirilmesine vesile olmuştur. Kısaca sayın Kemal Unakıtan silinmez izler bırakmıştır. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :