Eski hocasının listesinde

Eski hocasının listesinde

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal transfer listesine, üzerinde büyük emeği olan Ömer Ali Şahiner’i de aldı

Torku Konyaspor’un gelecek vadeden oyuncusu Ömer Ali Şahiner’in Fenerbahçe’nin transfer listesinde olduğu öğrenildi. Sezon başında da ismi Galatasaray ve Beşiktaş’la anılan 22 yaşındaki geç oyuncunun sezon sonunda Fenerbahçe tarafından transfer edileceği konuşuluyor.  Ömer Ali’nin, Konya Şekerspor’dan hocası olan İsmail Kartal’ın transfer listesine eski öğrencisini aldığı öğrenildi. Önümüzdeki yıl Avrupa için güçlü bir kadro oluşturmayı hedefleyen ve bunun için de 4. yıldızı takmak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan sarı-lacivertlilerin istenilen sonuçlar alınamaması durumunda devre arasında bile Torku Konyaspor’u kapısını çalacağı ifade ediliyor. İsmail Kartal’ın listesinde Ömer Ali’nin yanısıra Borussia Dortmund’tan Nuri Şahin, Bursaspor’dan Ozan Tufan ve Serdar Aziz, Gaziantepspor’dan Muhammed Demir, Kasımpaşa’dan Adem Büyük, İstanbul Başakşehir’den Cenk Şahin ve Altınordu’dan Halil İbrahim Tuna’nın olduğu öğrenildi.

SÖZLEŞMESİ 2 YIL UZATILDI

Transfer dönemlerinde listelerden ismi eksik olmayan genç Milli oyuncusunun bedava gitmesini istemeyen Torku Konyaspor yönetimi, bu sezon sonu sözleşmesi bitecek genç oyuncunun sözleşmesini geçtiğimiz günlerde 2017’ye kadar uzatmıştı. Ömer Ali’nin 3 büyüklerden teklif gelmesi durumunda, Fenerbahçe’yi tercih etmesine kesin gözüyle bakılıyor.

BENİ BEN YAPAN İSMAİL KARTAL'DIR!

Ömer Ali bir röportajında İsmail Kartal için övgü dolu sözler kullanmıştı. Ömer Ali, eski hocası için şunları söylemişti: “Konya Torku Şekerspor'da ilk olarak beni ben yapan İsmail Kartal'dır. Üzerimde çok emeği vardır. İsmail hoca, Konya Torku Şekerspor'un teknik direktörlüğünü yaparken beni altyapıdan alıp A takımda oynatmaya başlamıştı. Henüz 16 yaşındaydım ve takımın en küçüğüydüm. İdmanlardan sonra sürekli benimle ayrı olarak ilgilenir ve çalıştırırdı. Hatta o zaman İsmail hocanın da etkisiyle Fenerbahçe'den kulübüme resmi bir teklif gelmişti. Hem sözleşmem devam ettiği hem de yaşım küçük olduğu için kulübüm bu transfere izin vermemişti.” 

memleket.com.tr

Etiketler :