Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik:

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik:

"Seçimden sonra dışarıdakiler ve içeridekiler düğmeye basarak tekrar 13 yılda elde ettiklerimizi 1990'lara geri döndürmek için mücadeleye başladı"

ŞANLIURFA (AA) - Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa milletvekili adayı Faruk Çelik, "Seçimden sonra dışarıdakiler ve içeridekiler düğmeye basarak tekrar 13 yılda elde ettiklerimizi 1990'lara geri döndürmek için mücadeleye başladı" dedi. 

Seçim çalışmaları kapsamında Siverek ilçesinde partisinin seçim bürosunun açılışına katılan Çelik, yaptığı konuşmada, 13 yıldan bu yana antidemokratik uygulamaları kaldırmak için çok sayıda reform gerçekleştirdiklerini söyledi.

Türkiye'de doğu batı ve kuzey güney ayrımını ortadan kaldırdıklarını belirten Çelik, "Ülke bir bütünlük içerisinde olsun istedik. 'İzmir'de ne varsa Şanlıurfa ve Siverek'te o olacak' dedik. 'İstanbul'da ne varsa Diyarbakır'da o olacak' diye gece demedik gündüz demedik 13 yıl çalıştık" diye konuştu. 

Ülkede huzurun kökleşmesi için çok mücadele verdiklerini dile getiren Çelik, bazı çevrelerin ülkenin birliğinden, huzurundan, kardeşliğinden rahatsız olduğunu anlattı. Bu çevrelerin 7 Haziran seçimlerinden sonra tekrar harekete geçtiğine dikkati çeken Çelik, şöyle devam etti:

"Seçimden sonra dışarıdakiler ve içeridekiler düğmeye basarak tekrar 13 yılda elde ettiklerimizi 1990'lara geri döndürmek için mücadeleye başladı. Siverekliler; 1 Kasım çok önemlidir. Huzur, barış, kardeşlik istiyorsak, 78 milyonun bir ve beraber geleceğe yürümesini istiyorsak bunun yalnız ve yalnız tek adresi AK Parti'dir. Ülkenin birliği, bütünlüğü ve beraberliği, kardeşliğimizin ilelebet devam etmesi konusunda karar vereceğiz. Ben inanıyorum ki; sizler en sağlıklı kararı vereceksiniz. Bu işin Türk'ü, Arap'ı, Kürt'ü, Zaza'sı yok. Bu bayrağın altında bir ve beraber kalacağız."

Çelik, daha sonra Birecik ilçesine geçerek seçim bürosunun açılışını yaptı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı