Eski AK Parti Diyarbakır Gençlik Kolları Başkanı Koca'nın öldürülmesi

Eski AK Parti Diyarbakır Gençlik Kolları Başkanı Koca'nın öldürülmesi

Yunus Koca için Adana ve Osmaniye'de gıyabi cenaze namazı kılındı

ADANA (AA) - Diyarbakır'da uğradığı silahlı saldırı sonrası hayatını kaybeden eski AK Parti Diyarbakır Gençlik Kolları Başkanı Yunus Koca için Adana ve Osmaniye'de gıyabi cenaze namazı kılındı.

AK Parti Adana Gençlik Kolları üyeleri ve vatandaşlar Ulu Cami'de Koca için gıyabi cenaze namazı kıldı.

AK Parti Adana Gençlik Kolları Başkanı Alper Güler, Yunus Koca'nın sosyal medya hesabından paylaştığı sözleri okuyarak rahmet dileğinde bulundu.

Güler, Koca'nın yanı sıra başta 13 yaşındaki Fırat Sımpil olmak üzere terör olaylarında şehit düşen tüm vatandaş ve güvenlik güçlerine Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.

- Osmaniye

AK Parti Osmaniye Gençlik Kolları üyeleri de Envrul Hamit Camisi'nde gıyabi cenaze namazı kılıp, Koca ve şehitler için dua etti.

AK Parti Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Talha Akif Gürbüz, terör saldırılarını kınadı.

Teröre 2 gün önce bir kurban daha verdiklerini ifade eden Gürbüz, "Rabbim bize Yunus kardeşimiz gibi ismine yaraşır bir ömür yaşamayı nasip etsin. Rabbim onu cennetine kabul etsin. Hainler çok iyi bilsinler ki yüzyıllardır İslam uğruna savaşan ve şehitler veren bu kahraman milleti kimse yıldıramayacak, birliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir" dedi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı