Eski Adalet Bakanı Bozdağ:

Eski Adalet Bakanı Bozdağ:

"Tayyip Erdoğan'ın bu ülkeye kötülüğü yok. Bu ülkeye kötülük yapanların, yapmak isteyenlerin,

KIRŞEHİR (AA) - Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu ülkeye hiçbir kötülüğünün olmadığını belirterek, "Bu ülkeye kötülük yapanların, yapmak isteyenlerin, kötülük yapacak mecalini bırakmadığı için Tayyip Erdoğan'a düşmanlar" dedi.

Bozdağ, Kırşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin açılışında yaptığı konuşmada, herkesin bir araya gelerek, Türkiye'nin siyasi istikrarını, güçlü iktidarını ve iyi yönetimini ortadan kaldırmak için uğraştığını iddia etti.

HDP'nin barajı geçmesi için el birliğiyle uğraşıldığını dile getiren Bozdağ, HDP'nin sevecen, şirin gösterilmeye çalışıldığını belirtti.

Ulusalcı çevrelerin HDP'yi şirin göstermek için bütün güçleriyle çalıştığına dikkati çeken Bozdağ, şunları kaydetti:

"Doğan medyası bir yandan 'tarafısızım' deyip, öte yandan taraflı bir yayıncılığın en alasını yaparak HDP'yi parlatma yarışında. Aşırı solcular, liberallerin bazıları, DHKP-C'si dahil ne kadar terör örgütü varsa öyle. Başbakanımız açıklama yaptı. HDP'nin seçim yerlerine saldıranların, yakalananın DHKP-C ile irtibatlı olduğundan dolayı geçmişte gözaltına alındığını söyledi. DHKP-C bir açıklama yaptı. Bu ülkenin medyası terör örgütünün açıklamasına itibar ediyor, Türkiye'nin Başbakanı'nın açıklamasına itibar etmiyor. Allah aşkına teröristlerin açıklamaları ne zamandan beri Başbakan'ın açıklamalarından, bu ülkenin meşru medyası tarafından daha itibar edilir görüldü. Pensilvanya'nın bedduacısı ve etrafındakileri, PKK'nın siyasi hedefleri doğrultusunda hangi güçler ikna etti?"

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve arkadaşlarıyla Türkiye'nin büyüdüğünü ifade eden Bozdağ, Özal'a yapılanların aynısının Tayyip Erdoğan ve arkadaşlarına yapılmak istendiğini söyledi.

Bekir Bozdağ, şöyle devam etti:

"Bunları bir araya getiren zayıf Türkiye iradesi ama onun ötesinde de Tayyip Erdoğan düşmanlığıdır. Tayyip Bey'e düşmanlık yapan, bu hasım düşüncesiyle hareket edenlere soruyorum, siz de sorun. Tayyip Erdoğan, bu ülkeye hangi kötülüğü yapmıştır. Türkiye'nin biraz önce söylediğim gibi bütün illerini üniversitelerle donatarak ihanet mi etmiştir. IMF'ye borcunu ödeyerek, IMF'yi Türkiye'den gönderip, 'sıkışırsan sana 5 milyar dolar borç verebilirim' dediği için mi Türkiye'ye ihanet etmiştir. Ne yaptı? Türkiye'nin 76 olan üniversitesini 193'e çıkararak Türkiye'ye ihanet mi etti? Şehir hastaneleri ile Türkiye'yi donatarak Türkiye'ye ihanet mi etti? Tayyip Erdoğan'ın bu ülkeye kötülüğü yok. Bu ülkeye kötülük yapanların, yapmak isteyenlerin kötülük yapacak mecalini bırakmadığı için Tayyip Erdoğan'a düşmanlar."

Konuşmaların ardından Ankara-Kayseri karayoluna yapılan Kırşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin açılışı gerçekleştirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı