"Eşimi çocuğumu öldürdüm" dedi Ankara polisini ayağa kaldırdı!

"Eşimi çocuğumu öldürdüm" dedi Ankara polisini ayağa kaldırdı!

Polisi arayarak "eşini ve çocuklarını öldürdüğü" ihbarında bulunan kişinin evine özel harekat polislerince operasyon düzenlendi

Alınan bilgiye göre, Keçiören ilçesi Aşağı Eğlence Mahallesi Mercimek Sokağı'nda bir apartmanda yaşayan M.A, 155 Polis İmdat Hattı'nı arayarak silahla eşini ve çocuklarını öldürdüğü ihbarında bulundu.

ankara_ihbar2

POLİS VE SAĞLIK EKİPLERİ GÖNDERİLDİ

Bunün üzerine M.A'nın bildirdiği adrese çok sayıda polis ve 112 Acil Servis ekibi sevk edildi. Binanın giriş katında oturduğu belirlenen M.A'nın kapısını çalan polisler, "Teslim ol." çağrısında bulundu.

ankara_ihbar3

M.A'nın polisin çağrısına yanıt vermemesi üzerine çelik yeleklerini giyen ekipler, evin etrafını sararak özel harekat polislerinden yardım istedi.

ankara_ihbar4

ÖZEL HAREKAT KAPIYI KIRARAK EVE GİRDİ

Kısa sürede zırhlı araçlarla olay yerine gelen özel harekat polisleri, düzenledikleri operasyonla kapıyı kırarak içeri girdi.

Evde aldığı alkolün etkisiyle sızan M.A. ile karşılaşan polisler, ihbarın asılsız olduğunu anlayarak rahat bir nefes aldı.

ankara_ihbar5

Psikolojik sorunları olduğu bildirilen M.A, sağlık görevlilerinin müdahalesinin ardından gözaltına alındı.

Söz konusu bina ve çevresinde yaşayan vatandaşlar da operasyonu merak ve endişeyle izlerken ihbarın asılsız çıkmasına sevindi.

ankara_ihbar6